Netteki Blog

Rüyada Saat Görmek Ne Anlama Gelir?

28.02.2023
325
Rüyada Saat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada saat görmek olumlu olarak değerlendirilirken rüya sahibi kişinin sözünün eri olduğunun göstergesi kabul edilmektedir. Kişinin yaşamına değer verdiği yaşadığı anların kıymetini bildiği anlamına gelmektedir. bazı durumlarda ise olumsuz olarak değerlendirilmekte ve kişinin söylediklerini yapmaması güven vermeyen bir kişilik olması anlamına gelmektedir. rüyada saat görmek rüya sahibinin canının sıkılmasına neden olan moralini bozacak bazı cümleler duyması anlamına da gelebilmektedir.

Rüyada saat ayarladığını gören kimse için hayatında her şeyin bir düze içerisinde gerçekleşeceğini ve kötü günlerin son bulacağına işaret olarak kabul edilmektedir.

Rüyada saatin sesini duyan kişi için birinden bir teklif alacağı ya da bir yere davet edileceği anlamına gelmektedir.

Rüyada saatin çaldığının görülmesi ise rüya sahibinin yakın zamanda kötü cümleler ile karşılaşacağı ve canının sıkılacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada çok güzel hoş bir saat görmek rüya sahibinin yaşamında yakın zamanda hoşuna gidecek güzel anların yaşanacağı sürprizlerle karşılaşacağı mutlu olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada kol saati görmek rüya sahibinin kendisi ile ilgili işlerle yoğun bir şekilde uğraşacağı günlerin geldiğini işaret etmektedir.

Rüyada duvar saati görmek rüya sahibinin iş hayatında sosyal hayatta ve özel hayatında son derece mutlu olduğu ve her şeyin düzenli gittiğinin bir göstergesi olarak kabul edilmektedir.

Rüyada büyük saat görmek rüya sahibinin yakın zamanda kötü bir haber alacağı ve bu haber karşısında çok üzüleceği anlamına gelmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.