Netteki Blog

Rüyada Portakal Görmek Neye İşarettir ( DİYANET)

28.02.2023
948
Rüyada Portakal Görmek Neye İşarettir ( DİYANET)

İnsan bilmelidir ki portakal cennet meyvelerindendir. Kimse bu rüyanın görüldüğü andan itibaren feraha ereceğini bilmelidir.

Diyanet İşleri Başkanlığı Açıklamalarına Göre

Diyanet İşleri Başkanlığı açıklamalarına göre rüyada görülen portakal rızk anlamı taşır. Çok iyi bir haber alınacağı, özel hayatında başarılı olacağı, ev saadetinin olacağı anlamı taşımaktadır. Rüyada portakallarla dolu ev görülmesi değerli bir eşyanın alınması, belki bir ev satın alınması,  evinizdeki bereketin göstergesi ve zenginliğin göstergesi olabilmektedir.

Rüyada Portakal Suyu İçmek

Kişi rüyasında her şey gibi portakal görebilir hatta onun suyunu içebilir. Portokal gören sahibi sağlık bulacağı, devaya kavuşacağı anlamı taşırken portakal suyu içtiğini gören rüya sahibi ise yapacağı işlerin güzel ve hayırlı olacağı anlamı taşır. Çevresindeki insanlarında böylelikle takdirini toplamış olur.

Rüyada Portakal Suyu Sıkmak

Kişi rüyasında portakal suyu sıkıyorsa bu iş hayatına ilişkin bir şeyleri olacağı anlamı taşır. Kişi iş hayatında zorluklar ve sıkıntılar çekeceği ya da işinden olacağı anlamına gelebilir. Bu yüzden rüya sahibi iş hayatını yeniden gözden geçirdikten sonra önlemlerini almalıdır.

Rüyada Portakal Yemek

Kişi rüyasında portakalı soyup yiyorsa eğer portakal olgun ise güzel haberlere delaletken olgunlaşmamış portakal kötüye ve üzüntüye delalet olacaktır.

Rüyada Portakal Bahçesi Görmek

Kişi portakal yerine tümüyle bahçesini görüyorsa bu onun bol rızk ve zengilnlik içinde olacağı anlamına gelir.

Rüyada Portakal Almak

Kişi rüyasında portakal alıyor ise yakın zamanda müjdeli haber alacağı ve güzel şeylerin olacağı anlamına gelir

ruyada-portakal-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.