Netteki Blog

Rüyada Parmak Görmek Ne Demek İslami Yorum

28.02.2023
282
Rüyada Parmak Görmek Ne Demek İslami Yorum

Rüyada parmak görmek erkek çocuk olarak nitelendirilirken aynı zamanda kişinin zenginliğe ulaşması anlamına da gelmektedir. Rüya sahibi kişinin ileride bir erkek çocuğunun olacağı ve zengin lüks bir hayat süreceği anlamına gelmektedir. rüyada parmağının yandığını gören kimse için hayatında bir yanlış yapacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında zarif narin parmak görmek ellerini kullanarak sanatla uğraşan ve para kazanan bir kişiyi nitelendirirken aynı zamanda çok para kazanacak bir iş adamı güzel konuşup yazabilen bir kişiyi işaret etmektedir. Rüyada parmaklarını yaralı gören bir kimse için kabul edilmeyecek bir iş yapacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada şekilsiz parmak gören kişinin işleri ile ilgili sıkıntılar yaşanacağını işaret etmektedir.

Rüyada iş yeri olan bir kişinin fazla parmaklarının olduğunu görmesi rüya sahibinin çalışanları arasında adil olmadığının işareti olarak kabul edilmektedir.

Rüyada sağ elini parmaklarını gören kimse için dini bir takım işlerle ilgili müjde olduğu yorumlanırken sol elin parmaklarını gören kimse için kuzenleri ile ilgili durumlar yaşayacağı anlamına gelmektedir.

Rüyasında güzel zarif parmakları olduğunu gören kimse hayatın boyunca güzel günler yaşayacağı anlamına gelmektedir.

Rüyasında ayak parmaklarını gören kimse için işleri ile ilgili her şeyin düzeleceği, hayatında her şeyin yoluna gireceği ve kötü günlerin sona ereceği anlamına gelmektedir.

Rüyada yaralı parmak görmek ise rüya sahibinin zor zamanlar geçireceğini işaret ederken üzüntülü anlar yaşayacağı anlamına gelmektedir.

ruyada-parmak-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.