Netteki Blog

Rüyada Para Görmek Neye İşarettir? Yorumu

28.02.2023
297
Rüyada Para Görmek Neye İşarettir? Yorumu

Para görmek sanıldığı kadar iyi bir anlama çıkmayabilir. Bu kapsamda çoğu rüya tabircisi bu şekilde bir rüya gören kişiye daha önce hayatında yer almakta olan bir kişiye söylemiş olduğu bazı sözlerden dolayı zarar göreceği anlamına geldiğini söylemektedir. Bu neden ile bu rüya sonrasında bir kişiden işiteceğiniz sözler sizin canınızı oldukça sıkabilir ve sizin moralinizi de bozabilir.

Ancak bu şekildeki bir rüya görme eylemini bazı rüya tabircileri ise rüyayı görmüş olan kişinin etrafında ve çok yakınında iki yüzlü davranan kişilerin olduğunu söylemektedir.

Ancak tüm bu anlamların dışında da alternatif bir anlam olarak rüyasında para gören kişi için gelecek anlamında bir çok haberin sinyalini nitelendirmektedir.

Bu rüyayı görmüş olan kişinin maddi açıdan gücü artar ve bu konuda rahatlar. Buna bağlı olarak da iç sıkıntısı azalır ve huzurlu bir döneme girer. Ayrıca o dönemler içerisinde yapacağı ufak tefek yardımlar ve ibadetler de fazlası ile mükafatlandırılarak kişinin kendisine geri döner.

Genellik ile para rüyalarının anlamlarında dedikodu yatar. Kişinin kendisinin bir dedikodu malzemesi olabileceği anlamına geldiği gibi çevresindeki bir kişiyi de kendisinin dedikodu malzemesi yaptığı anlamına da gelebilir.

Bazen de rüya sırasında para görmek kişilerin çekecek sıkıntıları olduğu anlamına gelir. Bu kişinin bu maddi ya da manevi sıkıntıları atlatması gerektiği söylenir.

para

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.