Netteki Blog

Rüyada Ölü Görmek Ve Ardından Ağlamak Ne Demektir?

28.02.2023
279
Rüyada Ölü Görmek Ve Ardından Ağlamak Ne Demektir?

Rüyada Ölü Görmek Ve Ağlamak kişi için bir nasihat anlamına gelir. Sevdiği bir kişinin ölümünün ardından yakılan ağıtı dinlemek ve onun arkasından ağlanılan sesleri işitmek ya da çığlığı duymak tıkanan bir kuyuyu açmaya ya da kurumakta olan bir bataklığın eski haline gelmesine işaret eder.

Rüya sırasında bir ölü görmek ve bu ölünün başında ağıt yakmakta olan bir kadın görmek ise çalgılı bir ortamdaki büyük eğlenceli bir yere ya da bir düğüne gitmek anlamlarına gelir. Rüya da eşcinsel bir kişinin ağlaması ya da feryat etmesi genel olarak pek hayırlı şeylere yorulmaz ve kötü bir anlam olduğu bilinir.

Bir kimsenin her hangi bir ölünün mezarı başında ağlaması arkasından ağıt yakması gibi olayları rüyasında görmesi bu kişinin rüyanın tam aksine hayatında neşe bulacağı anlamına gelir. Bu kişinin neşelenmesine mutlu olacağı haberler almasına ya da buna benzer olan mutluluk getirecek bir takım olaylar içinde yer almasına işaret eder.

Rüya sırasında ölünün başında ağlayan yabancı kişiler görmek ise rüyayı gören kişinin hanesinde olumsuz olaylar yaşanacağı anlamına gelir ve o aile bireyleri arasında sıkıntılar ve dertlerin artacağını ve de son olarak da ailedeki huzurun kaybolacağını işaret eder.

Rüyada bir ölünün görülmesi ve ağlanması başka bir yoruma göre de o kişinin hata yapacağı anlamına gelmektedir.

ruyada-olu-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.