Netteki Blog

Rüyada Namaz Kılmak Nedir? Neye Yorumlanır?

28.02.2023
250
Rüyada Namaz Kılmak Nedir? Neye Yorumlanır?

Bu soruya öncelik ile cevap vermeden önce şunu söylemeliyiz ki bu tarz bir rüyanın bir çok farklı anlamı olmaktadır. Nasıl bir çok farklı namaz var ise bu namazların her birinin anlamı da farklı olmaktadır.

Rüya içinde rüya sahibi eğer farz namazı kılıyor ise bu iyi bir anlama işaret eder. Kişinin memuriyet hayatında daha üst bir mevkiye çıkacağı anlamına gelir.

Ayrıca ona verilmiş olan bir emaneti sağ salim bir şekilde sahibine ulaştıracağı anlamına da gelmektedir. Son olarak da bu şekilde rüyasında farz namazı kıldığını gören birisi uzun bir süredir küs olduğu kimse ile barışacağı anlamı da vardır.

Rüyasında kişi eğer öğle namazı kıldığını görüyor ise ve bunu da rüya içinde tamamladı ise bu o kişinin oldukça çok istediği bir şeyin gerçekleşeceğine sinyal verir. Mesela bu durumda kişi eğer bir mahkumsa artık hapishane hayatının sona ereceği anlamına gelmektedir.

Rüyasında namazı oturarak kılar iken gören bir kişi kaderine razı gelerek az bir maaşa ve orta halli bir hayata razıdır anlamı çıkar. Daha iyisini istemek gibi bir derdi tasası olmayan bir kişi olduğu belirlenir.

Rüyada Cuma namazı kılmak gerçek durumu gibi oldukça hayırlı bir anlam taşımaktadır. Bu durumda kim eğer rüyasında Cuma namazını kılmaya nail olabilir ise o kişi hayırlı haberler alır denmiştir.

ruyada-namaz-kilmak

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.