Netteki Blog

Rüyada Kulaktan Pislik Çıkması Ne Demek? Tabiri Nedir?

28.02.2023
4.029
Rüyada Kulaktan Pislik Çıkması Ne Demek? Tabiri Nedir?

Rüyada kulaktan pislik çıkması çok güzel manalara gelmektedir. Rüya sahibinin zengin olacağı, kazancının artacağı anlamına gelmektedir. Hayırlı işlere bulaşacağı ve menfaatleri doğrultusunda tüm işlerinin yoluna gireceği olarak yorumlanmaktadır rüyada kulaktan pislik çıkması.

Rüya sahibinin kendisi için güzel işlere girişeceği neticesinde bol paralar kazanarak güzel günler yaşayacağı anlamına gelmektedir. Kişinin sıkıntılarından kurtularak neşesine kavuşacağı, tüm sorunlarının çözüme kavuşacağı ve bunun sonunda keyifli zaman geçirmeye başlayacağı güzel günlerin yaklaştığını müjdelemektedir.

Rüya sahibinin kurtulması anlamına gelmektedir. Tüm dertlerinden, sıkıntılarından, zor günlerden kötü ruh halinden çıkacağı sağlık sorunlarının sona ereceği, bolluk bereketin kapıda olduğu güzel bir yaşamın başlayacağı müjdelenmektedir.

Rüyasında kulak gören kimse başarılı bir hayat kavuşacağı, aile yaşamının iyi olacağı güzel bir evliliğinin olacağı ve çocuklarını yetiştirirken iyi yetiştireceği hayırlı bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulak kesilmesi gören kişi ise genel anlamda ülkede bir sorun yaşanacağı ve durumun herkesi ilgilendirdiği büyük olayların yaşanacağı kötü günlerin geldiğinin işareti olarak değerlendirilmektedir. Rüyada görülen kulak küçük ise kişinin suç işleyeceği ve Allah’ın huzurunda da günaha gireceği şeklinde yorumlanırken büyük kulak görmek ise rüya sahibinin gelecekte iyi işler yapacağı örnek alınacak nitelikte bir kişiliğe sahip olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada kulak temizlemek rüya sahibinin güzel sözler duyacağı anlamına gelmektedir. Çevresi tarafından farkına varılacağı ve saygı duyulacağına işaret etmektedir.

ruyada-kulaktan-pislik-cikmasi

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.