Netteki Blog

Rüyada Kol Görmek İslami Yorumu

28.02.2023
392
Rüyada Kol Görmek İslami Yorumu

Rüyada kol görmek kişinin ailesindeki erkek bireyleri işaret etmektedir. Ailede yer alan ve aile fertlerini koruyup kollayan, onlara bakan, sevgi dolu, şefkatli, paylaşmayı seven bir kişinin varlığına işaret kabul edilmektedir.

Rüyasında kol gören kimsenin iş hayatında kendi başına olduğunu her işi tek başına yapması gerektiğini anlatan bir ifadedir.

Rüyasında kol kesildiğini gören kimse için bir durumdan dolayı çok üzüleceği hatta yasa boğulacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Bu yaşanacak durum çevresinden birinin ölümü olabileceği gibi rüya sahibinin bu durum karşısında uzun süre kendine gelemeyeceğini anlatmaktadır.

Rüyada kol kırılması gören kimse için hayatında oldukça kötü işlerin başına geleceğine bir işaret kabul edilmektedir. Uğursuzluk olarak değerlendirilen bu durumda rüya sahibinin sağlıkla ilgili çözümü olmayan bir hastalığa yakalanması şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada görülen kolun kıllı olması durumunda rüya sahibin zor dönemler yaşayacağı sıkıntılı ve problemli süreçlerden geçeceği anlamına gelmektedir. Maddi anlamda kayıpların olacağı ve bu durum karşısında çok zorlanacağı anlamına gelirken işi ile ilgili de zor dönemler yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. İşinde mevki kaybının yaşanacağı anlamına da gelmektedir.

Rüyada kollarının olmadığını gören kişi için çevresinde onun için hayır duası eden ve iyiliği için uğraşan birisinin olduğunu işaret etmektedir. bu kişinin varlığı ile ve duaları ile rüya sahibinin işlerinin yolunda gittiği ve kötülüklerden korunduğu anlamına gelmektedir.

ruyada-kol-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.