Netteki Blog

Rüyada Kıl Görmek Ve Yemek Ne Demek

28.02.2023
329
Rüyada Kıl Görmek Ve Yemek Ne Demek

Rüyada Kıl Görmek Ne Demek sorusuna yanıt verecek olur isek bu şekilde bir rüya kişinin sağlıklı ve huzurlu yaşama sahip olacağı aynı zamanda da büyük bir zenginliğe kavuşacağı anlamına çıkar. Aynı zamanda da rüya sahibi hakkında gıybet sorun sıkıntı zorluk can sıkıntısı ve huzursuzluk anlamlarındaki kötü yorumlara da işaret eder.

Rüya sahibinin rüyasında çok fazla kıllanmış olduğunu görmesi demek o kişinin maddi bir zorluğa düşeceği ve de bu zorluk sebebi ile de oldukça zor günler geçireceği anlamına gelir.

Ancak tam tersine rüya sahibinin rüyası içinde vücudunda makul bir miktarda kıl görmesi ise o kişinin kısa bir zaman içinde belirli bir miktar paraya kavuşacağı anlamına çıkar. Aynı zamanda da bir kişinin rüyası içinde kıllar ile yıkandığını görmesi de o kişinin maddi açıdan oldukça müsrif birisi olduğu anlamına gelir.

Ancak bu durumda da rüya sahibi bu maddi sıkıntı içinden ve müsriflikten kısa bir süre içinde kurtulacağı ve de tekrar eski düzenli haline döneceği anlamına gelir.

Rüyada kıl yemek kişinin hile ve fitne ile elde edeceği maddi kazanca karşılık gelir. Bu şekilde kendi kazancı ile hayırlı bir para elde edememiş olur.

Kadınlar için özel bir şekilde bu konuya bakar isek bir kadının rüyasında kıl yemesi yakın bir zamanda hamile kalacağı ve bir evlat doğuracağı anlamına gelir.

ruyada-kil-gormek-tabiri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.