Netteki Blog

Rüyada Kendini Çıplak Görmek Ne demek? Hangi Anlama Gelir?

28.02.2023
503
Rüyada Kendini Çıplak Görmek Ne demek? Hangi Anlama Gelir?

Aslında kötü bir izlenim yaratmış olan Rüyada Kendini Çıplak Görmek tabiri rüya anlamında iyi bir duruma işaret etmektedir. Çünkü kendisini rüyasında çıplak bir şekilde görmüş insanın gerek sosyal hayatta gerekse de ailesel hayatında yaşamış olduğu tüm sorunların artık azalacağına ve de artık biteceğine işaret eder.

Sizin ve ailenizin yaşamış olduğu tüm sorunların geride bırakılacağına çekmiş olduğunuz tüm sıkıntıların ve de çilelerin biteceği anlamına gelir. Ayrıca eğer işiniz ile de bir sorun var ise bu sorunun ortadan kalkarak bu anlamda da ferahlayacağınız anlamına gelmektedir.

Ancak bir de kendisini rüyasında çıplak gören kişi için rüya tabirinde olumsuz bir anlamda bulunmaktadır. Bu da kendisini rüyasında çıplak gören kişinin yapmış olduğu bazı yorumlarda insanlar içinde rezil olacağına ve de eğer bir yapmış olduğu kötü bir hareket var ise de bu hareket yüzünden bir sıkıntı çekeceği anlamına da gelmektedir.

Bir de şöyle bir anlam vardır ki insanın rüyasında kendisini adap bölgesi dışında tamamen çıplak görmesi demek hayatında hiç beklemediği bir olayın zafer ile sonuçlanacağına işaret eder. Ayrıca yine kötü bir anlama da gelmektedir. Rüyada kendisini adap bölgesi dışında çıplak görmek bu da yine yapmış olduğu kötü bir davranış yüzünden rezil olacağı anlamı çıkar ve bunun neticesinde de sıkıntı ve üzüntü içerisine gireceği anlamına da gelmektedir.

ruyada-kendini-ciplak-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.