Netteki Blog

Rüyada Kar Görmek Neye İşarettir?

28.02.2023
430
Rüyada Kar Görmek Neye İşarettir?

Rüyada Kar Görmek durumu genel hatları itibari ile iyiye yorulan bir rüyadır. İyi bir olay olacağına hastalığın geçerek sağlık anlamında iyileşeceğine ve ya çok sevineceği bir haber alması anlamlarına gelir. Ancak çoğu rüyada olan rüya görüş şekline göre bu rüyanın anlamlarında da bir farklılık meydana gelebilir. Rüyada olan karın nasıl görüldüğüne ve de hangi mevsimde yağdığına ve ne kadar miktarda yağdığına göre rüyanın da anlamı değişmektedir.

Rüya içinde eğer kar kış mevsimi içerisinde görülür ise bu rüyayı gören kişi için iyi şeyler olacağına ve de aynı zamanda da eğer bu kişinin bir düşmanı varsa da bu düşmanını alt edeceği anlamlarına gelmektedir.

Ancak kar yağması mümkün olmayan bahar ve yaz mevsimlerinde rüya da kar yağışını görmek ise pek iyi bir anlam belirtmez. Bu durum daha çok kötüye yorulur. Rüyayı gören kişinin bir yakınının hasta olacağına ve ya kendisinin kısa bir zaman içinde bir tasa içerisine düşeceği gibi kötü anlamlara çıkmaktadır.

Ayrıca daha önceden planlanmış olan bir yolculuğun iptal olacağına ya da beklenen bir miktar paranı gelmeyeceği gibi farklı şanssız anlamlara da çıkmaktadır.

Yani rüya içinde kar görmek eyleminde de rüya içindeki karın durumuna göre insanlar iyi ya da kötü bir çok farklı rüya anlamları içerisinde bulunabiliyorlar. Yağan karın kimseye bir zararı dokunmaması ise kişinin sıkıntılarının kısa bir süre zarfında biteceği anlamlarına gelmektedir.

ruyada-kar-gormek-tabiri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.