Netteki Blog

Rüyada Kapandığını Başörtüsü Taktığını Görmek

28.02.2023
288
Rüyada Kapandığını Başörtüsü Taktığını Görmek

Rüyada kapandığını görmek rüya tabirleri için yorumlanması zor olmayan bir durum olsa gerek. Kapanmak genelde dini açıdan değerlendirildiği için dini bütün bir hayat yaşayacağı anlamı taşıyacaktır. Tabi görülen rüyanın durumuna içeriğine göre bu anlamlar değişmektedir.

Rüyanın İçeriği

İnsanlar gördüğü rüyada kapanıyor ve bunu farklı şekillerde yapıyor yani sadece başını örtüyor veya tesettüre giriyor şeklinde rüyanın içeriği değişiyorsa bu rüya tabirlerince farklı yorumlanacaktır. Bunlara birkaç örnek gösterelim

Rüyada Örtünmek

Kişi rüyasında örtünüyor ise rüya yorumcularına bu güzel sözlü, dili tatlı ve anlayışlı bir yöneticinizin olacağı anlamı taşıyacaktır. Sizin açıklarınıza kapatan, size destek verecek kişiyi işaret eder.

Rüyada Başını Örtmek

Rüyada başını örtmek kişiye sabrı, inancı, çalışkanlığı gösterir ki bu iş hayatında makam ve kıdem olarak yükseleceğine dalalettir.

Rüyada Kapanmak

Rüyada kapanmak genellikle dini bir vacibe olarak algılandığı için rüyada kapanan kişi hakkında şöyle yorumlar yapılmaktadır. Dinde , ahlakta güzelliğe ulaşacak, hayatında olgunlaşacak ve en önemlisi hayatında huzuru ve mutlu yakalayacak şeklinde yorumlar yapılmaktadır.

Rüyada Tesettür Görmek

Görülen rüyada tesettüre giriliyor ve bu rüya yorumlayacak olana söyleniyorsa muhakkak rüya tabircisi bunun kız çocuğunu temsil ettiğini söyleyecektir. Kişinin ailesi adına leke sürecek şeylerden kaçınmasını, nefsine hakim olmasını eline beline ve  diline sahip olmasını önerir. Buna göre yaşamak için insanlarla arasına mesafe koymasını bilmelidir.

ruyada-kapandigini-gormek-tabiri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.