Netteki Blog

Rüyada Hırsız Görmek Yakalamak Ve Öldürmek Ne Anlama Gelir?

28.02.2023
452
Rüyada Hırsız Görmek Yakalamak Ve Öldürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada hırsız görmek yorumlanmaya değer bir konudur çünkü hırsızlık hem kötü hem de kalleş bir durumdur. Rüya yorumcuları rüyada hırsız gören kişinin sıkıntılarla karşılayacağına vurgu yapar. Bu sıkıntılar bazen hastalık bazen maddi yetersizlik olabilir. Bazen de ikili ilişkiler, özel hayattaki ilişkiler şeklinde olabilir.

Rüyada hırsız görmeyi yorumlayan rüya tabircileri bunun bazen olumlu durumlara yol açabileceğini de söyler. Uzaktan gelen misafir veya evlilik gibi anlamlarda yükleyebiliyorlar.

Eşyaların Çalınması

Kişi rüyasında eşyalarının çalındığını görüyorsa bu sizin büyükleriniz tarafından kötü anlamda söz işiteceksiniz demektir.

Hırsız Yakalamak

Kişi rüyasında hırsızlık yapan hırsızı yakalıyor ise bu sizin bazı hatalarınızdan pişmanlık duyduğunuzu gösterir.

Hırsız Öldürmek

Rüyanızda hırsızı öldürüyorsanız bu sizin bünyenizdeki bulunan hastalıktan en yakın zamanda kurtulacağınız anlamı taşımaktadır.

Rüyada Hırsız Kovalamak

Siz rüyanızda hırsız kovalıyorsanız bir olayın üzerinde uzun uzun düşünüyorsunuz demektir.

Rüyada Hırsız Dövmek

Siz rüyanızda hırsızı yakalamış ve dövüyorsanız sizin yapacağınız işler onaylanmayacağı ve sizi durdurmak isteyenlerin varlığına işaret eder.

Psikolojide Rüyalar

Rüyalar ne kadar doğrudur? Rüyalar insanlara yol gösterir mi? Rüyalarda görülenler bire bir çıkar mı? Bu sorular durup dururken sorulan sorular değildir.

Hatta bu sorulara binlercesini eklemek gerekebilirde çünkü rüyaların psikolojik bir yönü vardır. Psikolojide rüyalar insanların içlerinde biriktirdiği olayları rüya biçiminde dışa vurma şeklidir. Rüyalar doğru mudur, yol gösterir mi sorulardan öte insanın ruhsal sorunlarını işaret ettiği. Bizim amacımız bu ruhu tamir etmek olmalıdır.

ruyada-hirsiz-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.