Netteki Blog

Rüyada Hamile Olduğunu Görmek Ve Hissetmek Ne Demek?

28.02.2023
388
Rüyada Hamile Olduğunu Görmek Ve Hissetmek Ne Demek?

Rüyada Hamile Olduğunu Görmek Hissetmek demek aslında bir çok farklı anlamı da peşinde getiren bir eylemdir. Mesela genç bir kız rüyasında hamile olduğunu görüyor ise bu şu an birlikte olduğu erkek arkadaşı ile evlilik konusunda sonunda anlaştıklarına ve de evliliğe bir adım atmaları gerektiğine çıkmaktadır.

Bu kişi çok kısa bir zaman zarfı içinde istediğine kavuşacak ve aşık olduğu erkek arkadaşı ile evlenecek anlamları çıkmaktadır. Ancak bu tarz bir rüyayı yaşlı bir kadın görmüş ise bu kadının uzun zamandır çekmiş olduğu gerek maddi gerekse de manevi sıkıntılarının azalacağına ve de en sonunda huzura ve rahata ereceği anlamına gelmektedir.

Ayrıca bu yaşlı kadının kısa bir zaman zarfı diliminde maddi açıdan da elinin bollaşacağına sinyal verir. Diğer bir bambaşka anlam ise eğer bu rüyayı görmekte olan kişi bir erkek ise içinde saklamış olduğu çok büyük sırları olduğunu ve bu sakladığı kötü sırlarında ortaya çıkmasından dolayı endişeli olduğu anlamı çıkar. Çünkü bu erkeğin sakladığı sırlar onu kötü yönde etkileyecektir şeklinde denilmektedir.

Rüya içinde hamile olduğunu görmek demek kişi için hayırlı bir anlam gösterir iken bu kişinin işinde yakın bir zaman içinde yükseleceğine ve de buna bağlı olarak da çalışmasının karşılığını alarak maddi açıdan daha fazla bir gelire sahip olacağı anlamına gelir.

ruyada-hamile-oldugunu-gormek-tabiri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.