Netteki Blog

Rüyada Doğurduğunu Görmek Ne Demek? İslami Tabiri Ne Anlama Gelir?

28.02.2023
208
Rüyada Doğurduğunu Görmek Ne Demek? İslami Tabiri Ne Anlama Gelir?

Rüyada Doğurduğunu Görmek Ne Anlama Gelir Doğurduğunu gören kişi sıkıntılarından kurtulacağına  ve zor günler geçirmekteyse zor günlerin artık geçeceğine,sorunların artık çözüleceğine mutluluğun artık yaklaştığına, neşeli günler görüleceğine, rahata erişilecek günlere kavuşmaya, gönlün hoş olma durumuna, bolluğun ve bereketin yaklaştığına ve zengin olunacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada doğan çocuk erkekse pek hayra gelmeyeceği anlamına gelmekte ve kısmetin kapanacağı, kazancın olduğundan daha düşüşe geçeceğine, başarıların azalmasına işaret etmektedir. Rüyada ikiz dünyaya getirdiğini görmek ise özel hayatında ve meslek hayatındaki yüzlerinin güleceğine, mutluluğun katlanarak artacağına, huzurun artmasına delalet eder.

Rüyada Hamilenin Doğurması ?

Hamilenin doğurduğunu görmesi ise doğan çocuğun cinsiyetine göre erkek doğurduğunu görürse kızı olur, kız doğurduğunu görürse oğlu olur.

Borçlu kişinin doğurduğunu görmesi borçlardan artık kurtulacağına, Rüyada kız doğurduğunu görmek rüyayı gören kişinin borca gireceğine, gören kişi tüccarsa eğer malının gitmesi olarak tabir edilir. Erkeğin doğurması ve erkeğin yine erkek doğurması ise gören erkeğin ağır bir yük altına girerek, geçimini sağlayacak kazancın azalmasına ve sıkıntı yaşaması anlamına gelmektedir.

Borçlu olması durumu çok fazla sürmeyecek ve geçici bir süre sıkıntı olacak anlama gelir. Kadın hamile değilse ve doğum yaparsa eşinin kazancının birden artacağı ve beklenmedik zenginlik yaşayacakları anlamına gelmektedir. Doğumun zor gerçekleştiğini görmek ise  üzüntüye işaret eder.  Doğurduğunu Görmek Rüyada Fakir birisi doğurursa zengin olacağı tabir edilir.

ruyada-dogurdugunu-gormek-ne-demek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.