Netteki Blog

Rüyada Diş Görmek Ve Dişin Kırılması Neye Yorumlanır?

28.02.2023
322
Rüyada Diş Görmek Ve Dişin Kırılması Neye Yorumlanır?

Rüyada Diş Görmek Neye Yorumlanır  Yeni çıkan diş görmek çocuk sahibi olunacağı anlamına gelmektedir.  Üst çenede diş çıktığını görmek doğacak bebeğin erkek, alt çenede diş çıktığını görmek ise doğacak bebeğin kız olacağı anlamına gelmektedir.

Diş temizliğini kürdanla yapıldığını görmek, maddi anlamda zorluklar olarak tabir edilmektedir. Rüyada diş çekildiğini görmek ise akrabalarla araya mesafe konularak daha az görüşüleceğine delalet eder. Çekilen dişte kan bulunuyorsa akraba ile yaşanacak sorunlarda günaha girildiği anlamına gelmektedir.

Diş Kırıldığını Görmek ?

Borcunuzun parçalar halinde ödeneceği anlamını taşımaktadır. Altın diş ise sarılık hastalığı olarak yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kimsenin karlı işler yapacağı ve maddi yönden rahatlayacağı anlamına da gelmektedir. Rüyada gümüş diş görmek, sağlayacağınız kazançlı işler hakkında dedikodu duyulacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada diş kamaşması görmek ise yakınları tarafından beklenmedik şekilde uzaklaşacaklarına ve hayal kırıklığı anlamına da gelmektedir.  Çürük diş görmek ise hanenin bereketinin azalacağına, maddi sıkıntıların baş göstereceğine işaret eder.

Diş Görmek Rüyada Dişleri lekeli görmek ise sıkıntılı günlerin habercisi olmaktadır. Rüyada görülen diş güzelse Akrabaların rüyayı gören kişiyi takdir etmesi anlamına gelmektedir. Büyük gelir sahibi olmaya da işaret etmektedir. Umulmaya yerlerden paraya kavuşmaya ve bu paranın rahatlatacağı anlamına da gelmektedir. Diş çektirmek ise gelirde meydana gelecek artış olarak yorumlanmaktadır. Çirkin diş görülürse akrabalar tarafından hor görülmek anlamını taşımaktadır.

ruyada-dis-gormek-iyi-midir

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.