Netteki Blog

Rüyada diş görmek nedir neye çıkar anlamı ve tabiri

28.02.2023
228
Rüyada diş görmek nedir neye çıkar anlamı ve tabiri

Rüyada diş görmek neşe işarettir? Diş aslında pek hayra yorumlanmaz. Rüyada dökülen diş, ecelinizin geldiğine işarettir ve hastalığa yakalanacağınız manasına gelir. Aynı zamanda çok kısa sürede kötü haber alacaksınız demektir. Diş: Aileye erkek ve kız çocuklarına işaret eder.

Rüyada görmüş olduğunuz dişler küçükse, güzelliğe, büyükse müjdeye işaret etmektedir. Bazen diş görmek insanın temkinli tedbiri elden bırakmamasına yol açar. Dişlerim ön tarafı uzun beyaz renkli ve güzelse, baba ve amcasının şöhretine mala delalet etmektedir.

Hatip kişiler rüyasında diş görürse, bu durum hayra, menfaate delalet eder. Devlet başkanlarının dişinin demirden veyahut bakırdan olduğunu görmek asker ve ordunun kuvvetli olmasına işaret eder. Rüyada azı dişi görmek Devletin ve milletin büyüklerinin hayırlarına delalet etmektedir.

Çenenin üstünde bulunan dişer, rüya sahibinin baba tarafından akrabalarını işaret eder. Alt çenede bulunan dişlerse, anne tarafındaki akrabalarınız ile ilgili habere delalet eder.

Çenemizin üstünde yer alan öndeki iki dişten sağda bulunanı babayı, solda bulunanı ise amcayı işaret eder.

Rüyada görülen diler mala, mülke, hayvanlara, tarlaya ölüme, hayata ve ayrılığa ayrıca işaret etmektedir. Emanete, gizli işlere ev halkına delalet eder. Görüldüğü üzer diş görmek pek çok kişiye, olaya  ve olaylara işaret etmektedir.

ruyada-dis-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.