Netteki Blog

Rüyada Çocuk Görmek Ne Demek Ne Anlama Gelir?

28.02.2023
244
Rüyada Çocuk Görmek Ne Demek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çocuk Görmek Ne Demek çocuk görülmesi sevinçli bir olayın yaşanacağı işaret eder. Rüyayı gören kişinin mutlu olacağı anlamına gelmektedir. Çocuk güzelse gören kişinin maddi anlamda düzelme olacağına işaret eder. Bir kadının çocuk görmesi çocuğu yoksa çocuğu olacağına veya çocuk sahibi olmak istemesi şeklinde yorumlanabilir.

Ayrıca bir haber alınacağına anlamına da gelmektedir. Görülen çocuk kız ise alınacak haberin kötü olabileceğine, yakınları ile ilgili huzursuz edici haberler alınmasına, rüyayı gören kişinin hayatında zorlayıcı durumlarla karşılaşılabileceğine,  görülen çocuk  erkekse alınacak haberlerin iyi haberler olduğuna işarettir.

Erkek Çocuk Görmek?

Erkek çocuk görmek yeni bir iş fırsatı olarak ya da bulunulan işte daha iyi yerlere gelineceği anlamına gelmektedir. Rüyada görülen çocuk, rüya sahibi tarafından tanınmıyorsa bir düşman olarak nitelendirilebilir. Yabancı çocuğun durumuna bağlı olarak çocuk kötü olarak görüldüyse bir düşmanın kötü durumda olduğu şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin kendisini çocuk görmesi ise içindeki çocuğun duygularına kulak vermesi gerektiğine, kendi özelliklerini daha da olgunlaştırmasına işaret etmektedir. Çocuk görmek rüyada görülen çocuk  kaybedilirse  bulunduğu durumdan artık umudunu kesmiş olma anlamına gelmektedir.

Rüyada görülen çocuk ağlıyorsa rüya sahibinin yada yakınlarından birisinin hasta olacağına işarettir. Çocukla oyun oynandığının görülmesi aşk hayatından beklenenlerin gerçekleşmesini ifade etmektedir. Yalnız birisi gördüyse aşık olmasına, birlikteliği olan kişi çocukla oynadığını görürse araları kötü ise barışmaları anlamına gelir.
ruyada-cocuk-gormek-tabiri-ne-demek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.