Netteki Blog

Rüyada Çiş Görmek Ve Yapmak Nedir? İslami Diyanet Yorumu

28.02.2023
450
Rüyada Çiş Görmek Ve Yapmak Nedir? İslami Diyanet Yorumu

Rüyada çiş görmek oldukça olumlu bir anlama sahiptir. rüya sahibinin böyle bir rüya görmesi bolluğa işaret ederken mutluluğun geleceği anlamına gelmektedir. Kısmeti işaret ederken kişinin sağlıklı bir ömür sürmesine, aile içerisinde ise sıkıntı yaşanmayacağına maddi anlamda bolluğa işaret etmektedir.

Rüyasında çiş gören kimsenin güzel haberler duyacağı anlamına gelirken, özlediği bir kişiye kavuşacağı, böylelikle moralinin yerine geleceği, karşısına güzel bir ilişki yaşayacağı birinin çıkması anlamlarına gelmektedir.

Rüyada çiş görmek olumsuz olarak da değerlendirilmektedir. Bazı durumlarda çiş görmek kişinin yanlış kararlar alacağına işaret ederken tehlikeli işlere kalkışacağının habercisi olmaktadır.

Rüyasında çiş içtiğini gören bir kimsenin bir olay karşısında çaresiz kalacağı çok üzüleceği ve bu durumdan kurtulmak için toplum açısından ve dinen uygun olmayan bir davranış gerçekleştireceği anlamına gelmektedir.

Rüyasında çiş yaptığını gören bir kimsenin ailesinin ve tanıdığı insanları üzeceği bazı davranışlar sergileyeceği anlamına gelmektedir. Kişinin mutsuz olacağı ve yapacağı davranış neticesinde ayıplanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında sidik bulaştığını gören kimse gönül ilişkisinde güzel günler yaşayacağı, maddi anlamda bereketli bir zaman dilimine gireceği anlamına gelmektedir. Ailesinden destek alacağı ve hayırlı olaylara vesile olunacağına da işarettir.

Rüyasında çiş kokusu alan bir kimse çevresindeki bir kişi sayesinde yapacağı bir hatadan döneceği anlamına gelmektedir. Böylelikle günaha girmediği için o kişiye minnet duyacağı şeklinde yorumlamaktadır.

ruyada-cis-gormek-ne-demek

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.