Netteki Blog

Rüyada Bir Kızın Kendisini Hamilelik Görmek Neye İşarettir

28.02.2023
263
Rüyada Bir Kızın Kendisini Hamilelik Görmek Neye İşarettir

Rüyada Hamilelik Görmek Neye İşarettir Rüyada hamile gören kişi yakın bir zamanda hamile kalınacağı anlamına gelmektedir. Gelecek haberlerin sevindirici olmasına, rüyayı gören kişinin bahtının açılacağına, şansının döneceğine yorulmaktadır.  Hamilenin doğum yapmış olduğunu görmesi içinde bulunduğu sıkıntıların geçeceğine işaret eder.

Hamile olmayan birisinin kendisini hamile görmesi evliliğinde bir takım sorunlar yaşanabileceğine, hamilenin rüyada da kendini hamile görmesi hamilelik süresince sıkıntı yaşanmadan sürecin atlatılacağına,

Kızın Kendini Hamile Görmesi ?

Bir kızın kendini hamile görmesi ise başarılı bir işte bulunulacağına, evli bir kadının hamile görmesi ise sevindirici haberler almaya delalet eder. Kimi rüya tabircilerine göre kadın veya erkeğin bu rüyayı görmesinin maddi kazanç kapılarının artacağına, bulunduğu durumdan yükselişe çıkılacağına ve genel olarak hayra yorulan rüyalardandır.

Hamilelik dünya malı ile alakalı durumları ifade eder. Hamilelik aynı zamanda kişilerin dileklerinin gerçekleşeceği anlamını da taşımaktadır. Gelirin artışına, gönül ilişkilerinde mutlu olunacağına, evli kimselerin bu rüyayı görmelerinde ise eşiyle olan ilişkilerinde olumlu gelişmeler yaşanacağına, evlerinde mutluluğun hakim olunacağına tabir olunur.

Bekar ve yalnız kişilerin aşk hayatında gelişmeler olacağına, eğitim alan kişiler kendini hamile görürse eğitimlerinin iyi geçeceğine, ilim ve bilgi anlamına da gelmektedir.  Hamilelik Görmek Rüyada Bazı yorumculara göre erkeğin kendisini hamile görmesi sıkıntı olarak görülse de genel anlamda hamilelik hayırlı işlerle alakalı olarak tabir edilmiştir. Kendisinin değil de başkasını hamile görmek ise iş yaşamında başarılı bir döneme geçileceğinin habercisidir.

ruyada-bir-kizin-kendisini-hamilelik-gormek-tabiri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.