Netteki Blog

Rüyada Balık görmek tutmak yemek ve canlı yakalamak neye işarettir?

28.02.2023
234
Rüyada Balık görmek tutmak yemek ve canlı yakalamak neye işarettir?

Rüyada balık görmek ne demek, neye işaret eder? Belirli bir miktarda balık görmek bir kadına işaret etmektedir. Eğer çok fazla aşırı derecede balık gördüyseniz haram mala, ganimete ve haksız olarak elde ettiğiniz bir mala, yönetici olacağınıza işaret eder. Rüyada görülen balık genel olarak kısmet olarak bilinir. Canlı balık görmek ise aşk ve iş hayatınızda şanlı olacağınıza açılacağına delalet eder. Büyük balık görmek bir ülkenin başbakan yardımcısına onun vekiline, mülke ve devlete işarettir. Büyük ve küçük balıkları bir arada görmek ise hem sevinci, hem üzüntüyü aynı anda beraber yaşayacağınız söylenmektedir.

Suda gördüğünüz balık iyi ve ferah bir haber alacağınız anlamına gelir. Eğer rüyanızda balık tuttuğunuzu ve avladığınızı gördüyseniz hem menfaate hem hayra erişeceksiniz demektir.

Rüyada sazan balığı görmek evleneceğinize işaret eder. Deniz yolculuğu yapan kişiler rüyasında yattığı yerde balık görmüşse hastalanacağına işaret eder. Bulanık suda balık tutmak ve av yapmak kedere sıkıntıya ve üzüntülü günlere delalet eder. Rüyada canlı çiğ ve diri halde balık yiyen bir kimsenin çocuk ve mal sahibi olması anlamına gelir.  Balıkları ırmak veya denizden çıkarmışsanız ganimete, taze ve aynı zamanda canlı olan balık bakire bir kıza, suda balık avlamaksa, sevinçli mutlu bit habere hayra işaret eder.

Tatlı suda balık tuttuğunuzu görmek ve ardından tutmuş olduğunuz balık tuzlu su balığıysa sıkıntı ve kedere, balığı anlı yemek mülk sahibi olmaya, tuzlu balık yemek ise şiddette ve zorluğa delalet eder. Kızarmış balık genç bir insan için okuma yolculuğuna, diğer bireyler için ise davete icabet etmek anlamına gelir. Balıkçıdan balık satın almak  evlilik yapmaya, Yapay bir göl yada havuzda veya suda tutulan balığı elinden kaçırmak borcunuzu inkar edeceğiniz anlamına gelmektedir. Tutulan balığın yanında yüzük bulmak ise çok sevinçli bir habere, devlete şerefe ve onura layık görülmenize delalet eder.

Yazımızın başında belirttiğimiz gibi rüyada balık görmek genel manada kısmete ve bolluğa işaret eder. Eğer toplu halde balık tuttuğunuzu gördüyseniz toplu halde para alacaksınız demektir.

ruyada-balik-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.