Netteki Blog

Rüyada ayakkabı görmek giymek çıkarmak neye işarettir? Anlamı nedir?

28.02.2023
365
Rüyada ayakkabı görmek giymek çıkarmak neye işarettir? Anlamı nedir?

Rüyada ayakkabı görmek, huzuru ve rahatlığı işaret eder. Evlenmek isteyenlerin muradına ereceğine delalet etmektedir. Eğer yeni bir ayakkabı giydiğinizi gördüyseniz sıkıntılı süreçten geçebilirsiniz.

Rüyada ayakkabı giymek ne anlama gelir?

Eğer otuz yaşını geçmişseniz hayatınızda değişikliği, genç kız iseniz, hayırlı bir misafire, Yetişkin bir kadınsanız, dişli ve tehlikeli bir rakip arkadaşınız olacağına işarettir. Bu yüzden temkinli olmak gerektiği vurgulanmıştır. Dar bir ayakkabıysa keder be sıkıntıya, ayakkabının ters giyilmesi ise kederden kurtulacağınıza ve feraha kavuşacağınıza işaret etmektedir. Yırtık ayakkabı görmek, tehlikeli ve vahim bir olayla karşı karşıya kalabileceğinizi hatırlatmaktadır.

Rüyada ayakkabı diktirmek:

Eğer bir kişi rüyasında ayakkabısını diktirdiğini gördüyse, üzüntüye kedere ve aynı zamanda terk edileceğine, ayakkabının sıkması cinayet işlemesine delalet etmektedir. Eğer kadınsa ve ayakkabıyı ayağından çıkarıyorsa ayrılığa; Çocuk ayakkabısı gördüyseniz işlerinizin kötüye gideceğine işaret etmektedir. Beyaz siyah ve kırmızı renkli ayakkabı görmek ise bir anda sıkıntıyla karşılaşacağınıza delalet eder. Sarı renkli ayakkabı ise hastalığa işaret eder. Rüyada giymiş olduğunuz ayakkabıyı çıkarmak ise zorluklardan kurtularak feraha kavuşacağınıza delalet eder. Ayakkabı görmek zenginliğe güze ve aynı zamanda huzurlu bir hayata başlayacağınızı anlatır.

ruyada-ayakkabi-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.