Netteki Blog

Rüyada At Görmenin Anlamı Manası Ve Yorumu Hakkında Bilgiler

28.02.2023
231
Rüyada At Görmenin Anlamı Manası Ve Yorumu Hakkında Bilgiler

Rüyada At Görmenin Anlamı Nedir Rüyada görülen at gücü şerefi ve kazanç anlamına gelmektedir. Güzel bir at görmek muradın gerçekleşeceğine, kısmete, istenilen başarıya işaret eder.

Rüyasında ata bindiğini gören şan ve şöhret kazanacağına, ata binip gezen kişinin hastaysa şifa bulacağına, amacına ulaşmaya, arzu ettiği şeylere kavuşacağına, rüyada görülen atın renginin beyaz olması ise bekar kişinin istediği evliliği yapacağına, görülen atın rengi kahve ise iyi niyetli bir dosta, eşinin sadık olacağına, aynı zamanda bir sohbet ortamından keyif alınacağına, Rüyada atın rengi siyahsa bir kadınla dostluğa ve kişilere faydalı işler yapılacağı anlamına da gelmektedir. Rüyada ata binip yavaşça atın üstünde gittiğini görmek bulunduğu ortamdaki değerinin yükselmesine ve itibara işaret eder, At ahırda bağlı ise saygınlığının azalacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Attan Düştüğünü Görmek
İçinde bulunduğu durumun kötüye gideceğine, devlet görevinde ise görevden alınmaya veya yer değişikliği olacağı anlamına gelmektedir.

Bir attan inip başka bir ata bindiğini görenin görev yeri değişir veya makamı değişikliğe uğrar, Rüyada at satın almak ise iyiye yorulmakta paraya, altına, mal sahibi olmaya işaret eder, evine at girdiğini görmek itibarlı birinin evine geleceğine, atın evden çıktığını görmek, değerli birinin evden çıkacağı anlamına gelmektedir. Rüyada At Görmek Anlamı, Atlara binen kişilerin yarış halinde olduklarını görmek kuvvetli yağmur anlamını taşır. Rüyada koşan bir at görmek başarıyla yorumlanır.

ruyada-at-gormek-tabiri-ne-demek

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.