Netteki Blog

Rüyada araba görmek sürmek ne anlama gelir neye işarettir tabiri nedir?

28.02.2023
388
Rüyada araba görmek sürmek ne anlama gelir neye işarettir tabiri nedir?

Rüyada araba görmek, ortak rüyaların başında gelmektedir. Ne anlama gelir, neye işarettir diye bir çok soru kafanızı kurcalıyor olabilir.

Araba görmek yada arabaya binmek uzun ve aynı zamanda meşakkatli bit yolculuk yapacağınız manasına gelmektedir. Hasret bitecek, kavuşma zamanı gelecek lakin ayrıca üzücü bir haber alma ihtimalini beraberinde getirecek.

Rüyada arabaya binmek işlerin iyiye gitmesine ve işinizde yükseleceğinize delalet etmektedir.  Dolmuş tarzı bir arabaya binmek ise güzel bir ticaret yolculuğu sizi beklediğine yorumlanır.

Rüyada kaza yapmış araba görmek neye işarettir?

Kaza yapan bir aracı, otomobili yada arabayı görmek yükseleceğinize ve mevki sahibi olacağınıza işaret eder. Yuvarlanan bir araba ise itibarınızı zedeleyecek kısa vadede bunu yaşayacağınıza yorumlanır. Arabanın altında kalmak ise zenginlik ve büyük bir mirası işaret eder. Arabanın peşinden koşmak ise işsiz kalacağınıza ve uzun süre iş bulamayacağınıza delalet eder.

Rüyada araba kullanmak ve sürmek ise işinde başarılı olacağına ve memur yada kamuda çalışan birisi değilse onlar tarafından çok sevileceğine ve hükümet ile olan işlerinde onlarla aracılık yapacağınıza yorumlanır. Eğer otomobilin içindeyseniz içinde olduğunuzu gördüyseniz. İşlemiş olduğunuz suçtan mütevellit tutuklanacağınıza ve ardından suçsuz olduğunuz anlaşılacak tahliye kararı çıkacağına işaret etmektedir.

Atlı araba ise başarıya ulaşacağınıza, otomobil sıkıntıya düşeceğinize, otomobili kullanmak ise bir hatanız yüzünden sıkıntı ile karşılaşacağınıza işaret edebilir. Rüyada at arabası gördüyseniz hastalığa, el arabası ise zorluğa ve zahmete işaret eder. Çocuk arabası görmek sıkıntıya, bebek arabasıysa eğer geçim sıkıntısına ve maddi anlamda zor günler geçireceğinize delalet eder.

ruyada-araba-gormek

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.