Netteki Blog

Rüyada ağlamak Nedir? Neye Yorumlanır?

28.02.2023
281
Rüyada ağlamak Nedir? Neye Yorumlanır?

Rüyada ağlamak mutluluk ile yorumlanmaktadır. Düşen gözyaşları eğer yanaklarınızı yakıyor ise sevineceksiniz, üşütüyor ise üzüleceksiniz.

Rüyada gözyaşı dökmeden ağlıyorsanız bu sizin pişmanlığınıza işaret eder. Sessizce ağladığını gören birisi ise, berekete, yağmura, Allah korkusuna delalet eder.

Rüyada yüksek sesle ağlamak, rüyayı görenin uyanıkken de ağlamasına işaret eder. Rüyada bağırmadan ağladığını görmek ise kederden gamdan kurtulup refaha ereceği anlamına gelmektedir.

Rüyada ağladıktan sonra rahatlamak günlük yaşamdaki içine attığınız bastırılmış duygularınızı serbest bırakmak ve dengeye gelmesi anlamındadır.

Gözünden yaş yerine kan aktığını gören kişi kaçırdığı fırsatlara olan pişmanlığına ve günahlarından tövbe etmesine delalet eder.

Çeşitli âlimlerin rüyada ağlamak ile ilgili yorumları

Ebu Sait El-Vaiz’e göre rüyada ağlamak rüyada tanıdığın bir insanın ölümüne ağlamak, rüyanın aynısının çıkmasına delalet eder.

Halkın bir büyüğü için ağladığını görmek o kişinin bir kötülük yapacağına işaret eder. Kirmani’ye göre ise, rüyada ağladığını gören büyük bir mutluluğa ulaşır.

Eğer sesli ağlıyor ve yakınıyorsa musibete işarettir. Sağ gözünün yaşı akmasına rağmen sol gözünün yaşı akmayan kimse, yakınlarına kavuşur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.