Netteki Blog

Rüyada Abdest Bozmak Ve Almak Ne Anlama Gelir? İslami Yorumlar Burada

28.02.2023
306
Rüyada Abdest Bozmak Ve Almak Ne Anlama Gelir? İslami Yorumlar Burada

Rüyasında abdest bozduğunu gören kişiler çekmiş olduğu zahmetlerden , içinde bulunmuş olduğu sıkıntı ve zor durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyasında küçük abdestini bozduğunu görenler ise sıkıntı ve dertlerden en kısa zaman da kurtulacağına işaret eder. Bunun haricinde kazancını veya rızkını sadaka olarak bir hayır işinde harcamaya da delalet eder.

Eğer rüyanızda küçük veya büyük abdestinizi yaptığınızı ve sonra da o yeri örttüğünüzü gördüyseniz gerçek hayatta  özel veya şahsi bir malınızı saklayacağınız anlamına gelir.

Rüyada Abdesthane Görmek

Rüyanızda bir abdesthanede ihtiyacınızı giderdiğinizi görmüşseniz o zaman tutumlu kişisinizdir. Yani hem malını hem de parasını hiçbir şekilde gereksiz yerlere harcamaz. Yapmış olduğu tüm harcamalar doğru yerlere gider.

Rüyada Tuvaletin Gelmesi

Rüyasında tuvaleti gelen ve çok sıkışmış olduğu halde uygun bir yer bulup tuvaletini yapamayan kişinin saklamak istediği bir şey vardır. Bu saklamak istediği şeyi ise bir türlü saklayamaz. Çünkü uygun bir yer yoktur.

Rüyada Tuvalette Abdest Bozmak

Rüyada tuvalette abdest bozmak çok iyi değildir. Kişi hem mal varlığını hem de paralarını gereksiz bir şekilde sağ sola harcayarak kaybeder.

Rüyada Abdest Almak

Rüyasında abdest aldığını gören rüya sahibi çok hayırlı birisidir. Rüya sahibi , bu rüya sayesinde iyi ve güzel olan şeylerle karşılaşır ve huzur bulacağı anlamına gelir.

Rüyada Küçük Abdest Bozmak

Rüyada küçük abdestin bozulduğunu görmek hem iyiliklere hem de güzelliklere delalet eder.

Rüyasında küçük abdestini bozduğunu gören kişi , borçlarından , iç sıkıntılarından ve dertlerinden en kısa zamanda kurtulup feraha ereceğine işaret eder.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.