Netteki Blog

Poyraz Karayel dizisi ne zaman başlıyor hangi kanalda

28.02.2023
297
Poyraz Karayel dizisi ne zaman başlıyor hangi kanalda

Poyraz Karayel dizisi hangi günler kanalda
Poyraz Karayel dizisi 3 sezondur ülkemizde ilgiyle izlenen diziler arasında yer alıyor. Aslında dram kategorisinde yer almasına rağmen dizide macera, aşk, aksiyon, komedi, romantizm adına her ne arasanız mevcut. Yapımcısı Limon Film olan dizinin yönetmeni Çağrı Lostuvalı. Senaristi ise Ethem Özışık. Oyuncular: İlker Kaleli – Poyraz Karayel, Burçin Terzioğlu- Ayşegül, Musa Uzunlar – Bahri Umman. İlker Kaleli ve Buröin Terzioğlu’nun oluşturduğu sempatik çift bazen girdikleri dramlar, bazen komik halleri, bazen kavgaları ve bazen de atraksiyonlarıyla geliyor karşımıza.

Dizide Poyraz Karayel her şeyini kaybetmiş olan bir adam rolünde. Ama bu aynı adam her şeye rağmen oğlu uğrunaysa ayakta dimdik kalma çabasını asla bırakmamış. Dizide adeta hiperaktif bir kişiliği canlandırmakta olan Poyraz, bir taraftan da başını belaya sokmaktan kendini geri tutamaz. Oğlunu karşı tarafa kaptıran Poyraz onu geri alabilmek adına bir anlaşma yapmak zorunda kalır. Bu anlaşmaya göre Poyraz bir mafya babasını izleyecektir. Poyraz Karayel dizisi hangi kanalda diye merak edenlere belirtelim dizi Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Fakat maalesef ki zaman içinde aşık olacağı kadın, yani Ayşegül de bu mafya babasının kızı çıkacaktır. Gitgide karmaşıklaşan bir döngü içinde artık sadece Poyraz değil oğlu ve sevdiği adın da tehlike çemberinin içindedir. 7.3 izlenme oranıyla reytinglerde üst sıralamalarda yer alan dizi, seyirci tarafından da gayet olumlu izlenimlerle yayın hayatını sürdürüyor. Poyraz Karayel dizisi saat kaçta diye soranlara söyleyelim dizi her Çarşamba saat 20:00 de ekrana geliyor.

poyraz-karayel-dizisi-oyunculari

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.