Netteki Blog

Periler Gerçekten Var Mıdır?

28.02.2023
505
Periler Gerçekten Var Mıdır?

Periler birçok filmden ve hikayeden bildiğimiz, doğaüstü güçlere sahip, iyilikle özdeşleştirilen, kanatlı varlıklardır. Birçoğumuzun hayalinde canlanan peri figürü güzel bir yüze ve şeffaf kanatlara sahip bir canlı şeklindedir.

Birçok kültürün masallarında ve efsanelerinde geçmesi perilerin tüm dünya tarafından bilinen figürler olmasını sağlamıştır.

Bazı insanlara göre periler bir figürden ibaret değildir. Perilerin var olduğuna ya da var olmuş olduğuna inanan önemli bir kesim bulunmaktadır.

Bu konuda somut bir delil bulunmasa da bazı haberler ve rivayetler inanışın yaygınlaşmasında etkili olmuştur.

Bazı konularda inanmak için gözümüzle şahit olma ihtiyacı duyarız. Ancak mistik ve dini konularda görmek inanmak için ön şart olmamaktadır.

İçten gelen hislerle hareket edebilen varlıklar olarak, bir konuya inanmayı seçmek yeterlidir. Perilerin varlığı konusu da tamamen inanç ile alakalıdır.

Periler vardır ya da periler yoktur demek sağlıklı bir yaklaşım olmayacaktır. Bilime güvenen insanlar için bilimin bu konuda söylemiş olduğu herhangi bir söz bulunmamaktadır.

Akılcılığı benimsemiş insanlar için periler muhtemelen efsanelerde ve masallarda var olan sevimli yaratıklar olarak kalmaya devam edecektir.

Perilerin var olduğuna dair somut bir kanıt oluşturabilecek bir haber bulunmaktadır. Haberin ne derece doğru olduğu şüpheli olsa da ilgi çekmektedir.

İngiltereli biri tarafından Derbyshire kırsalında garip bir canlının ölüsüne rastlandı. Kanatlı küçük bir canlıya ait olan bu ceset tuhaf bir şekilde peri figürünü andırmaktadır.

Ceset, yıllar önce terkedilmiş bir evde, bisküvi kutusunun içinde bulundu. Yerel polisin yaptığı açıklama da olayı daha da garipleştirmiştir.

Polis, 2. Dünya Savaşı sırasında uçan insanımsı yaratıklar ile ilgili çok fazla ihbar aldığını ancak o zamanlardan beri herhangi bir bulguya rastlamadıklarını söyledi.

Cesedin fotoğraflarını incelediğinizde gerçekten de kanatlı bir insan bedenine ne kadar çok benzediğini fark edeceksiniz.

Periler var mıdır sorusunun cevabını bu habere dayanarak veremesek de inanıp inanmamanız konusunda belki yol gösterici olabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.