Netteki Blog

Paramparça dizisi ne zaman başlıyor hangi kanalda

28.02.2023
492
Paramparça dizisi ne zaman başlıyor hangi kanalda

Paramparça dizisi hangi gün oynuyor saat kaçta
Paramparça dizisi iki sezondur hızlı bir çıkış yaparak ve setircinin ilgisini üzerine toplayarak ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizi türü dram olan Paramparça da yapımcı Özlem Yurtsever.. Senaryo yazarı Yıldız Tunç Yönetmen koltuğu ise Cevdet Mercan’a ait.. Star Tv’de yayınlanan dizinin reyting puanı ise 7.1 puanla gayet iyi bir noktada bulunuyor.

Başrollerini Erkan Petekkaya’nın ve Nurgül Yeşilçay’ın üstlendiği dizi de konu şöyle ilerliyor. Gülseren sade ve mütevazi bir hayat süren hayatın yükünü yalnız bir şekilde üstlenmiş olan bir kadındır ve bir çeyizci de çalışmaktadır… Cihan ise şehrin önde gelen restoranlar zincirinin birinin sahibidir.

Kader bir şekilde çok da çetrefilli bir biçimde (hastanede bebeklerin karıştırılması sonucunda yıllar sonra) bu çizgileri farklı kutuplarda ilerleyen çiftin yollarını bir şekilde birleştirir. Ve onları birbirine aşık eder. Paramparça dizisi hangi kanalda diye merak edenler için hemen söyleyelim dizi Star Tv’de ekrana taşınıyor.

Erkan Petekkaya’yı 3 sene önce yayınlanan Dilan dizisinden, ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden, Nurgül Yeşilçayı’da elbette ki 10 sene önce yayınlanan ve efsaneleşmiş olan “Asmalı Konak” dizisinden çok iyi tanıyoruz. Dizinin diğer oyuncuları ise Civan Canova, Ebru Özkan, Elvin Aydoğdu, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan gibi isimler. Paramparça dizisi saat kaçta diyorsanız dizinin 3. sezonu için Pazartesi akşamları saat 20:00 de ekran karşısında olmalısınız.

paramparca-dizisi-oyunculari

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.