Netteki Blog

Örnek Oturma Odası Dekorasyonu Modelleri

28.02.2023
226
Örnek Oturma Odası Dekorasyonu Modelleri

Evlerimiz başımızı sokacak sığınaklar olmanın çok ötesinde anlamlar almaya başladı artık. Özellikle yoğun ve stresli bir tempoda çalışanlar için ev kendilerine ait olan yegane dinlenme ve rahatlama alanı.

Oturma odaları ise belki de hayatımızın en büyük kısmını geçirdiğimiz mekânların başında geliyor. Bu nedenle oturma odası dekorasyonunda birçok kadın ve erkeğin çok daha fazla titizlendiği görülüyor.

Neyse ki günümüzde artık her zevke ve her bütçeye uygun oturma odası dekorasyon fikirleri ve malzemeleri mevcut.

Şimdi en sık kullanılan bazı modelleri sizlerin beğenisine sunuyoruz. Bu modellerden biri mutlaka sizlerin de zevk ve bütçesine hitap ediyor olabilir. Bu modelleri inceleyelim.

Country Oturma Odaları

Son bir kaç yılın modası olmayı başaran bu tarz aslında ithal bir stil. Ancak özellikle bayanların talepleri bu tarzda yoğunlaşmış durumda.

Çiçekli desenler ahşap hafif eskitme mobilyalar toprak veya soft tonlar ile masalımsı ve şık bir oturma odanız olabilir.

Avangart Tarz

Süper klasik süper şık bir model olarak dikkatleri celp ediyor diyebiliriz. Şaşalı bir şıklık taraftarı iseniz ve kendinizi birazcık da sultanlar gibi hissetmek istiyorsanız bu tarz tam size göre diyebiliriz.

Çok çeşitli renk model ve aksesuar parçaları ile kesinlikle gönlünüzü kazanacak tarzda bir oturma odanız olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.