Netteki Blog

Örgü kışlık eldiven modelleri

28.02.2023
216
Örgü kışlık eldiven modelleri

Kış aylarına girdiğimiz şu günler de nerede ise tüm mağazalar da atkı eldiven takımlarına rastlamak mümkün.

Satın aldığınız zaman bir adet alabileceğiniz gibi aynı fiyata malzeme alarak kendiniz değişik renk ve modeller de kendinize örebilirsiniz.

Örgü bilenler rahatlık ile kendileri örebilecekleri gibi örgü bilmeyenler de örgü dergilerinde ki tarifler ile ya da internet ortamın da videolu anlatım ile bir kaç denem sonrası rahat bir şekilde kendilerine eldiven örebilirler.

Kendiniz ördüğünüz takdir de kendi zevkinize uygun olarak değişik model ve renklerde eldivenler örerek fark yaratabilirsiniz.

Örgüden Yapılmış Eldiven Modelleri

Birçok renkte eldiven örebilirsiniz. Değişik motifler kullanarak örebilirsiniz. Her parmağa farklı renklerde örerek değişik bir model yapabilirsiniz.

Yine aynı şekilde her parmak farklı renklerde olacak şekilde parmaksız eldiven örebilirsiniz. Bilek kısmına delikler bırakarak bu deliklerden değişik renklerde kurdeleler geçirerek değişik bir tarz yaratabilirsiniz.

Ördüğünüz eldivenin üst kısmına gelecek şekilde, ayrı bir şekilde ördüğünüz değişik bir motifi buraya dikebilirsiniz. Yine eldivenin parmak uçlarına gelecek şekilde minik motifler yapabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.