Netteki Blog

Örgü Bere ve Şapka Modelleri

28.02.2023
745
Örgü Bere ve Şapka Modelleri

Kış aylarının en sık kullanılan aksesuarları ve hatta giysileridir bere ve şapkalar. Soğuk havalarda başımızın bu soğuktan etkilenmesine karşı önlem amaçlı taktığımız aynı zamanda kulaklarımızı da soğuktan koruyan bere ve şapkalar hanımlarında en önemli aksesuarlarıdır.

Sadece soğuk havalarda değil bazı durumlarda spor şıklığında da kullanılan saç aksesuarı olarak tercih edilen ve bir modası bir trend olan giysiler arasındadır.

Bayanlar dışında son yıllarda erkeklerde de bere modelleri dışında şapka modellerini de görebilmeklesiniz. Moda dünyası içerisinde erkeklerin de giyim ve kuşamlarında farklılık yaratma anlamında aksesuar kullanımlarının artması ile bere ve şapkalar ön plana çıkmıştır.

Örgü bere modelleri içerisinde hanımlar için birçok seçenek bulunmaktadır. Bunlar içerisinde başa tam oturan ve tam bir bere olarak kullanılan seçenekleri bulabilirsiniz.

Uzun saçlı bayanların daha rahat kullanabilecekleri bir seçenektir. Kısa saçlı bayanlar daha çok geniş ve dökümlü duran bere modellerini tercih etmektedirler.

Bunun yanı sıra ressam şapkası olarak bilinen ya da asker beresini andıran duruşu ile beğeni toplayan yandan takılan bere modelleri de özellikle genç kızların sık olarak tercih ettikleri bir seçenektir.

Şapka modelleri içerisinde de büyük örgü şapkalarını görebilirsiniz bu yıl. Keçe, deri gibi farklı aksesuarlarla zenginleştirilen şapkaları da kış aylarında olduğu gibi sonbahar mevsiminde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Son birkaç yıl içerisinde şapka seçenekleri arasında jokey şapkalarını andıran ve keçeli ya da kıllı yün dediğimiz tüylü yünlerle örülmüş olan seçenekler de genç kızların sık sık kullandıkları yine spor ürünlerden biridir.

Erkekler için de bere modelleri arasında salaş olarak tabir edilen ve baş kısmına oturan fakat biraz uzun bırakılan bereleri görebilirsiniz.

Bir de Bob Marley beresi gibi olan renkli ve yine dökümlü olan seçenekler de erkekler tarafından kullanılabilir örneklerdir.

     

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.