Netteki Blog

Örgü Bebek Bere Şapka Modelleri

28.02.2023
322
Örgü Bebek Bere Şapka Modelleri

Hayatımızın en kıymetli hazineleri olan bebeklerimizin kış aylarında başlarının üşümemesi için sıklıkla kullandığımız bereleri dilerseniz evde kendiniz de yapabilirsiniz.

Örgü modası son 2-3 yıldır oldukça gündemde olan ve tekrar kullanımı ile birlikte yetişkinler kadar bebekler ve çocuklar dünyasında da trend haline gelen güzel bir alışkanlıktır diyebiliriz.

Eskiden annelerimizin ve büyüklerimizin akşam saatlerinde oturup başladıkları ve üşümeyelim diye ördükleri şapka ve bereler günümüzde tekrar kullanılmaktadır.

Özellikle yeni doğan grubunda bere kullanımının kulak hastalıklarının önüne geçilmesi açısında önemli olduğunun vurgusunu yapmak isteriz.

Bu anlamda sadece yeni doğan grubunda değilde çocuklarınızın özellikle kış aylarında ve rüzgârı ile bilinen sonbahar mevsiminde beresiz sokağa çıkarmamanız onların sağlığı açısından son derece önemlidir.

Peki, gelelim bere modellerine. Kız bebekler için ayrı erkek bebekler için ayrı örebileceğiniz oldukça fazla seçenek bulunmaktadır.

Bunlardan kulaklıklı olan modeller alttan bağlamalı olarak yapıldığı takdirde küçük bebekler için son derece kullanışlı olmaktadır.

Berenin çıkması ve düşmesi söz konusu olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bebekleriniz biraz daha büyümeye başladığında bere takmayı reddedeceklerdir.

Bu zamanlarda ise onları sevimli hayvan figürlü olan bere modelleri ile ikna edebilirsiniz. Köpekli işlemelerden tavşanlı olanlara kadar fil desenlilerden kedi hatta pandalı olan modellere kadar birçok alternatif internet sitelerinde bulunmaktadır.

Anlatımlı olarak bulabileceğiniz bereler içerisinde örgü becerinize göre dilediğinizi seçip bebeğinize kendi ördüğünüz bereyi giydirmenin zevkini de tadabilirsiniz.

Bebek bere modelleri geçen yılla bu yıl arasında çok farklılık olan gruplar değildir. Geçen sene moda olan ve sıklıkla kullanılan kulaklıklı modellerle düz ve sade olanlara kadar hayvan desenli olanlarda bu yıl bebek bere seçenekleri arasında yerlerini almış alternatifler olarak karşınıza çıkmaktadır.

      

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.