Netteki Blog

öğretmenler günü ile ilgili yazı ve kompozisyon örneği

28.02.2023
292
öğretmenler günü ile ilgili yazı ve kompozisyon örneği

Yolumuzu Aydınlatan Işık; Öğretmenler
Herkesin hayatında unutamadığı bir öğretmen elbet vardır. Bunların kimisi ilkokul öğretmeni, kimisi ortaokul öğretmeni kimisi de üniversite öğretmenleridir.

Hangi eğitim kurumunda bir araya olursanız olun, insanın hayatında en unutamayacağı bilgileri öğrendiği, en güzel anıları paylaştığı insanlardır öğretmenler.

Yolumuza ışık saçan, bizi bir çok bilgiyle donatan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü bu nedenle unutulmamalı, büyük bir saygıyla kutlanmalıdır.

Türkiye’nin her bir bölgesinde çiçekler ve gülücüklerle karşılanan öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü en özel ve sevinçli günlerden biridir.

Günün birinde size öğrettiği şeyler için minnet duyacağınız öğretmenler sadece bize öğrettiği temel bilgleriyle değil, hayat bilgileriyle de hatırlanır.

Verdikleri tavsiyeler, bizi keşfetme süreçleri bizim için değerlidir. Kaç öğrencide anne ve babasının göremediği yeteneği, ışığı öğretmenler görmüş, kaç kişinin elinden tutmuştur.

Yolumuzu aydınlatan öğretmenler bize açtıkları o yepyeni pencerede bize bambaşka hayatlar ve hayaller sunmuştur.

Küçük bir çocuğun hayalinin peşinden gitmesini sağlayan, onun güzel düşler kurmasına vesile olan, neye ilgisi olduğunu anlayan, destekleyen, güven veren, sevgisini esirgemeyen ve daima donanımlı olan öğretmenler için senede bir gün değil, tüm günler dahi yetersiz kalacaktır.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü es geçmemek ve eski öğretmenlerinizi de tek tek aramak onların değerli hissetmesini sağlayacaktır.

Verdiğiniz tek bir tebessümle bile mutlu olan öğretmenler sizden herhangi bir hediye değil sadece sevgi, saygı ve hatırlamanızı bekleyecektir. Vefa gösterilmesi gereken en önemli insanlardandır öğretmenler.

24 Kasım günü aklınıza gelen, sizin hayatınızda yer etmiş olan, size bir şeyler katan tüm öğretmenlerinizi arayın. Sesinizi duydukları an hissedecekleri mutluluk oldukça büyük olacaktır. Unutmayın ki saygıdeğer tüm öğretmenlerimiz saygı duyulmayı, sevilmeyi hak ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.