Netteki Blog

o ses türkiye ne zaman hangi günler

28.02.2023
262
o ses türkiye ne zaman hangi günler

O Ses Türkiye Yeni Sezonunda Yine Zirvede!
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği O Ses Türkiyeyarışması yeni sezonunda, yeni kadrosu ile izleyicilerin karşısına çıktı. O Ses Türkiye programının formatı, seneden seneye değişiklik göstermekle birlikte, temel olarak yarışmada dört jüri üyesi ve bir de sunucu yer almaktadır

O Ses Türkiye’nin yeni dönemki jüri üyeleri, programın yüzü olmuş olan Hadise Açıkgöz, Gökhan Özoğuz – Hakan Özoğuz ve Murat Boz,yeni dönemde de değişmemiş isimler olmakla birlikte, Sibel Can bu dönemin yeni jüri üyesi olarak programda yer almaya başlamıştır. Sibel Can, O Ses Türkiye’nin geçtiğimiz sezondaki jüri üyesi olan Ebru Gündeş’in yerine gelmiştir. Yarışmanın sunucusu Acun Medya’nın sahibi ve programın yaratıcısı olan Acun Ilıcalı’dır.O Ses Türkiye yarışmasının saat kaçta yayınlandığı her ne kadar biliniyor olsa da programın saat 20.00’daizleyici karşısına çıktığını hatırlatalım.

O Ses Türkiye Yarışmasının Formatı
Pek çok ülkede “The Voice” adıyla yayınlanan O Ses Türkiye yarışması, yarışmacıların elemeler ile çeyrek finale, yarı finale ve nihayetinde finale kadar yükselmesi sürecini kapsamaktadır. Yarışmaların elemeleri ilk aşamada jüri üyeleri tarafından yapılır.

Yarışmacılar solo performanslar, düetler ve düellolar ile yarışır ve en son noktada adaylar arasından kazanan finalist, halk oylaması ile seçilir. Yarışmanın jüri üyeleri de zaman zaman solo ya da düet şeklinde özel performanslar gerçekleştirmektedir. Yeni sezonuna tam gaz başlamış olan O Ses Türkiye yarışması hangi kanalda yayınlanmaktadır sorusunun cevabı iseTv8’dir. Program Cumartesi, Pazar ve Pazartesi olmak üzere haftanın üç günüTv8’de izleyiciyle buluşmaktadır.

o-ses-turkiye-hangi-kanalda

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.