Netteki Blog

O hayat Benim dizisi hangi gün hangi kanalda oynuyor

28.02.2023
434
O hayat Benim dizisi hangi gün hangi kanalda oynuyor

O hayat Benim dizisi saat kaçta ne zaman başladı
O hayat Benim dizisi seyirci kitlesi tarafından çok sevilen ve bu yüzdende birkaç sezondan beridir yayınlanan uzun soluklu dizi kategorisinde bulunan dizilerden birisi…

Genç ve başarılı oyunculardan oluşan kadro bu sezonda da seyirci üzerinde sağladığı dinamizmi ve sürükleyiciliğiyle devam etmekte… Dizinin kısaca konusundan bahsedecek olursak, Ateş’ i canlandıran Kerem Cem ünlü bir şirketin Ceosu… Bahar rolündeki Ezgi Asaroğlu’da üvey evlat ama bunu bilmiyor.

Aynı zamanda da üniversite öğrencisi… Okurken de okul harçlığını çıkarmak adına bir pastanede çalışan genç bir kız rolünde.

Diğer tarafta da geçmişe döndüğümüzde ise Mehmet Emir ve Hasret adında birbirini seven diğer çiftimiz var. Fakat Hasret’in babası olan Yusuf ise bu evliliğe son derece karşı ve var gücüyle de evlenmelerine karşı çıkıyor. Zaman içinde Bahar’a hamile kalan Hasret bu durumu babası Yusuf’un duyması sonucunda babasının zoruyla Mehmet Emirden ayrılmak zorunda kalır.

Etrafa kızının öldüğü haberini yayan baba Yusuf Hasret’in bebeğini (Bahar) yanında çalışan İlyas adlı kişiye verir. Zaman içinde Bahar İlyas’ın kızı Efsun’la birlikte İlyas’ın evinde Efsunla kardeş gibi büyür. O Hayat Benim dizisi hangi kanalda diyecek olursanız Fox Tv de yer alıyor.

Dram ve aşk dizilerinden hoşlanan izleyiciler için başarılı ve doğal oyunculuklarıyla yer aldıkları dizi yapımlarından biri O hayat beniz dizisi. Bu arada O hayat Benim dizisi saat kaçta yayınlanıyor diye merak edenler için söyleyelim dizi Pazar günleri saat 20:00 kuşağında.

o-hayat-benim-dizisi-oyunculari

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.