Netteki Blog

Nisan Ayı Hangi Burç

28.02.2023
258
Nisan Ayı Hangi Burç

Bahar ayının burcu 01 Nisan ve 20 Nisan arasında doğanlar Koç burcu ve 21 Nisan-30 Nisan arasında doğanlar Boğa burcudur.

Koç Burcu Özellikleri

Koç burcunu tanımlamak zordur. Keskin ve kararlı bakışlara sahiptir. Hedeflediği konular üzerinde hakimiyet kurarlar ve hızlı gelişen tutkuların insanlarıdır.

Koç burcunun ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz ve yenilgi kelimesi onların doğasında yoktur. Yenilgiyle adları anılması neredeyse imkansızdır.

Realist ve idealist olan Koç’un enerjisini düşünmek onları yorabilir. İsterlerse herkesten çok daha akıllı ve sakin davranabilirler.

Hızlı düşünen yapıya sahiplerdir, onlara yetişmek için çaba sarf etmek gerekir. Koçla ilişki yaşamak isteyenler dürüst olmalıdır ve ilişkilerinde aldatıcı yapıya sahip değildir.

Yapmacıklığı veya doğal olmayan hiçbir şeyi sevmezler. Kalbini kazanmak istediği kişiye karşı gösteri yapmaz, içten ve samimi olarak hayatlarına girmek ister. Gerçekten kırıldığında mızıkçılık yapar ve ona yapılacak en büyük hata ihmal edilmeleridir.

Boğa Burcu Özellikleri

En belirgin özellikleri sabırlı ve sorumluluk sahibi olmaları ve ilişkilerinde insancıl ve sıcakkanlıdır. Ruhsal varlığına bağlı olduğu kadar maddesel varlığına da düşkündür.

Görünüş olarak sessiz ve sakin yapıları olsa da onlar kışkırtıldığında gerçek boğa gibi saldırgan olur ve karşısındakine saldırıya geçer.

Eyleme geçmeden daha ağırkanlı ve oturaklı olan boğa kızgınlığında zapt edilmesi güçleşir. Dışa yansıyan özellikleri bakımından sabırlı davranırlar.

Mülkiyete önem verirler sakin ve durgun yapılarıyla gayretli ve olaylar karşısında soğukkanlıdır. Azimli ve kararlı olan boğa burcu insanı ödevlerinde sıkı bir doğrucu olarak bilinir.

Sevgi ve aşırı ilgi insanıdırlar, sabrının sınırları zorlandığında yanardağ gibi patlamaya hazırdır. Kıskançlığa ve oburluğa karşı dikkatli davranmalıdır.

Karşı cinsten ilgi bekler. Fiziksel olarak çekicidir ve doğanın kendisine verdiği hediyenin bilincindedir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.