Netteki Blog

Nazım hikmet sözleri yazılı resimli ve güzel

28.02.2023
625
Nazım hikmet sözleri yazılı resimli ve güzel

Nazım hikmet, Sözleriyle ve şiirleriyle gönlümüzde yer edinen bir şairdir. Aynı zamanda roman ve oyun üzerine yazılar yazdığı bilinmektedir.

Onun çok değerli ve anlamlı sözlerini bu sefer karşınıza resimli ve yazılı olarak getirmek istedik.

Sanatçı 15 ocak 1902 tarihinde Selanik’te doğmuştur.  Çoğu insan onu tarih boyunca romantik devrimci olarak nitelemiştir. Günümüzde hala onun sözleri ve mesajları bir çok platformda dile getirilmektedir.

Facebook’ta nazım hikmet sözlerini paylaşmak isteyen değerli kardeşlerimize görsel sunumda bulunmak istedik. Bakalım Ünlü şair Nazım Hikmet’in resimli yazılı ve güzel mesajlarını beğenecekler mi?

2016-nazim-hikmet-sozleri 2017-nazim-hikmet-sozleri anlamli-nazim-hikmet-sozleri en-guzel-nazim-hikmet-sozleri face-nazim-hikmet-sozleri facebook-nazim-hikmet-sozleri farkli-nazim-hikmet-sozleri harika-nazim-hikmet-sozleri instagram-nazim-hikmet-sozleri kisa-nazim-hikmet-sozleri nazim-hikmet-sozleri-2016 nazim-hikmet-sozleri-2017 nazim-hikmet-sozleri-en-guzel nazim-hikmet-sozleri-facebook nazim-hikmet-sozleri-farkli nazim-hikmet-sozleri-gorsel nazim-hikmet-sozleri-kisa nazim-hikmet-sozleri-pinterest nazim-hikmet-sozleri-resimli nazim-hikmet-sozleri-uzun nazim-hikmet-sozleri-whatsapp nazim-hikmet-sozleri-yeni pinterest-nazim-hikmet-sozleri resimli-nazim-hikmet-sozleri tumblr-nazim-hikmet-sozleri whatsapp-nazim-hikmet-sozleri yeni-nazim-hikmet-sozleri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.