Netteki Blog

müge anlı ile tatlı sert saat kaçta başlıyor ne zaman başlıyor

28.02.2023
365
müge anlı ile tatlı sert saat kaçta başlıyor ne zaman başlıyor

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı Yeni Sezonunda Profesyonel Ekibiyle
Sabah kuşağında yer alan magazin ve sağlık programlarından apayrı bir içeriğe sahip olan, toplumsal sorunları, suçları, suçluları bulmada ve toplum içinde meydana gelmiş vakaları çözümleyen Müge Anlı il Tatlı Sertekranlarında 2008 yılından beri devam etmekte.Müge Anlı ileTatlı Sert hangi kanalda.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Ekibi Araştırmalarını Titizlikle Yürütüyor
Yönetmenliğini Hüseyin Coşkun, yapımcılığını ve sunuculuğunu gazeteci ve televizyon sunucusu olan Müge Anlı’ nın yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sertsabah kuşağında programı titizlikle yürütüyor.2016 yılının yeni sezonunda Müge Anlı ile birlikte Prof.Dr.Arif Verimli ve avukat Rahmi Özkan ile güncel olaylar sorgulanıp çözümleniyor.Müge Anlı ile Tatlı Sert saat kaçta.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 10.00’da başlayıp 13.00’a kadar sürüyor. Toplum yapısını oldukça iyi çözümleyen, irdeleyen, olaylara bakış açısı ve mesleki uzmanlığı ile kayıp şahısların bulunması, cinayetlerin ortaya çıkarılması için ekip olarak vakaların peşinde açığa çıkartana kadar takiplerini sürdürüyorlar.

Faili meçhul cinayet kurbanlarının yakınlarının, komşularının ağırlandığı programda konuklarında anlattıklarıyla şüpheliler üzerinde çalışmalar yapılıyor, çoğu zaman zanlı stüdyoda haftalarca kendini belli etmeden konuk olarak ağırlanıyor. Müge Anlı ileTatlı Sert programı yeni sezonunda profesyonel ekibi ile hazırladığı ve sunduğu vakaların adım adım incelenmesiyle zanlıların itiraflarıyla bu zamana kadar birçok olayın aydınlanmasına ve adaletin yerini bulmasına yardımcı oluyor.

muge-anli-ile-tatli-sert-hangi-gun-kanalda

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.