Netteki Blog

Metin2 Şeytan Kulesine Nasıl Çıkılır?

28.02.2023
292
Metin2 Şeytan Kulesine Nasıl Çıkılır?

Bu oyun online şekilde oynayabileceğiniz ve MMORPG istemci olarak tol yapma oyunudur. Kullanıcıları ile 2005 yılında karşılaşan ve çok sayıda kullanıcı sayısına ulaşan oyundur.

Konumuza gelecek olursak şeytan kulesine çıkma işlemini nasıl yapabilirsiniz? Kulenin oyunu bilenler ve oynayanlar, kulenin de nerede olduğunu kesin olarak bilirler.

Peki bilmiyorsanız da burayı çok iyi dinlemeniz gerekmektedir. Şeytana ulaşmak ve kuleye çıkmak için de seryong vadisinde bulunan bir tapınak bulunmaktadır ve buranın da en üst katında bulunmaktadır.

Oyuncular öncelikle buraya gelirler ve buraya ışınlanırlar. Tam vadi ortasında tapınağı göreceksiniz. Sizlerin buraya gitmesi gerekmektedir.

Tapınağı teker teker çıkmanı ve üst kata gelmeniz gerekecek. Şeytanın katına gelmenizi de orada sizi karşılayan bekçiyi görünce anlayacaksınız. Tek tık ile sizleri içeriye alacaklardır.

Burada öncelikli olarak yapmanız gereken işlemi seçmeniz gerekecek. Burada slotları ve bütün şeytanlı halletmeniz durumunda sizlere üç demirci seçeneği sunulacak ve sizlerden birisini seçmeniz istenecektir.

Bunlar da kuyumcu, zırh ustası ve silahçı olmaktadır. İsterseniz neler yaptıklarını da sizlere söyleyelim;

Şeytan kulesi kuyumcusu sizler için ayakkabı, küpe, bilezik, kolye yapmaktadır. Bunların karşılığında da sizlerden asla item alınmamaktadır.

Zırh ustası ise de kalkan ve kaskınızı sağlamaktadır. Bundan da item istenmemektedir. Silahçı ise de silahlarınızın seviyelerini arttırmanızı ve seviye yükseltmenizi sağlamaktadır.

Artık kısa ve önemli uyarılarımıza gelelim. Sakın az lvl olan kullanıcılar, asla uzakta, kıyıda veya kenarda durmayın. Yüksek lvl olan kullanıcılar sizleri çıkartır ve item almanızı kolay hale getirmektedir.

Kralların sandıklarını alacağını veya düşüreceğiniz sanan oyun severler, çok sayıda haksızlığa yol açabilirler. Demirci olan kısmı geçerseniz de yüksek lvl olursunuz ve sonrasında da Azrail katlarına ve üst katlara çıkacaksınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.