Netteki Blog

Metin2 Nasıl Gm Olunur?

28.02.2023
1.024
Metin2 Nasıl Gm Olunur?

Burada bulunan gm’nin açılımı bilmeyenler için söylüyorum game master olmaktadır. Yeni üye olacakları ve oyunu anlamaya çalışanlar için metin2 game master başvuru ve neler yapacağınızı bilmek istiyorsanız, buraya yazacaklarımı dikkatli okumanız gerekmektedir.

Oyun için Türkiye takımı oluşturulmaktadır. Bunu için de bazı şartlar ve kurallar olmaktadır. Destekler ve kontrol amacı ile olacak gameforge 4D şirketi ile yapılmaktadır.

Gm olacak olan kişiler ve adaylar, seçme ile denetleme ve takımların uzaklaştırma yetkisi olacak. Takım ve game admin yetkisini alacaksınız.

Buraya gelir ve seçilirseniz, kurallara uymanız ve söylenenleri yapmanız gerekmektedir. Başvurularınız onaylandığı zaman, sizleri deneme amaçlı olarak deneme sürümü verilecek.

Ayrıca da gizlilik sözleşmesi de verilmektedir. Bunu için de yapmanız gereken ve yollamanız gereken evraklar olacaktır.

Kimliğinizi ön arka olacak şekilde yollamalısınız. Yanı sıra da sözleşmeyi yollamanız gerekmektedir. Sözleşmenin imzalanması ile beraber, oyun ile ilgili verileri, önemi bilgileri takımın içerisinde tutacaklar.

Asla ve asla başkaları ile de paylaşmamaları gerekmektedir. Kesinlikle sizlere verilen konumu, kötü amaçlı olarak kullanmamalısınız.

Çünkü sözleşme içerisinde her türlü önemli koşulları kabul etmiş ve onaylamış oluyorsunuz ve asla kuralların dışarısına çıkmayacağınızı imza ile kabul etmiş oluyorsunuz.

Aksi durumlar için de dava açma gibi durumların da olduğunu buradan sizlere belirtmiş olayım.

GM olacak olan kişiler konumlarının de değerini bilmeleri gerekmektedir. Çok iyi çalışma ve önemli bir istek isteği içinizde olmalıdır. Ayrıca önemli uyarılarında birisi de 22 yaşı sınır olarak belirlenmektedir.

Ayrıca da lise mezuniyeti de sınır olarak belirlenmiştir. Yani 22 yaşı ve üzeri olmanız gerekmektedir ve en az liseyi bitirmeniz gerekecek. İngilizceniz ve Almancanız da varsa o zaman da bunlar sizlere ekstradan da artı sağlamaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.