Netteki Blog

Melek ( Bensu soral) İçeride dizisi saç renkleri tonları ve şekilleri

28.02.2023
482
Melek ( Bensu soral) İçeride dizisi saç renkleri tonları ve şekilleri

Dizisinin dikkat çeken melek karakteri gerçek adı bensu soral dizideki saç modeli ile ayrıca dikkat çekmektedir. Oyuncunun saç modeli genelde düz kumral olarak gözümüze çarpıyor. Birazdan paylaşacağımız resimlerden oyuncunun saç modellerine renklerine ve tonlarına ulaşabilirsiniz.

Melek karakteri dizide avukat olarak yer almaktadır. Sarp ile yaşadığı aşk ile dizinin gündeminde yer almaktadır. Celal baba bu aşka karşı olduğunu ve kızının en yakın koruması olan sarp ile ilişki yaşadığını öğrenince bakalım nasıl bir tepki verecek.

Oyuncunun ilerleyen bölümlerde bakalım hangi bölümlerde nasıl saç kullanacağı belli değil, şimdiki saç modeline ve rengine hayran kaldığımızı belirtmek isteriz.

bensu-soral-sac-rengi-gorsel bensu-soral-sac-rengi-modeli bensu-soral-sac-rengi-modelleri bensu-soral-sac-renkleri icerde-dizisi-avukat-melek-bensu-soral-sac-rengi icerde-dizisi-bensu-soral-sac-rengi icerde-dizisi-melek-sar-rengi

Bensu soral her haliyle güzel olan bir oyuncu bilindik klasik düz kumral saç modeli ile her diziye ayrı bir güzellik katmaktadır. Genç kızlar onun saç modelini, rengini ve tonunu haliyle merak etmektedirler. Aşağıda yer alan resimlerden meleği saç modellerini inceleyebilirsiniz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.