Netteki Blog

Kova Burcu Hangi Ay

28.02.2023
298
Kova Burcu Hangi Ay

Burçlar arasında bilinen en uyumsuz burçtur Koca burcu. Bunun yanı sıra önsezileri kuvvetli olan, özgün yapıları olan da kişilerdir Kova burcu insanları. Kova insanı hem aklı bir karış havada olmayı hem de ayaklarını yere sağlam basmayı başarabilen burçlardandır.

Kova burcu insanın doğum tarihi aralığı 21 Ocak-18 Şubat tarihleri arasındadır. Ocak 21 dâhil olmak üzere 18 Şubat tarihine kadar doğan herkes Kova burcuna sahip olan özelliklerde doğmaktadır.

Kova burcu insanı özgürlük insanıdır. Kısıtlanmaktan ve özgürlüğüne müdahale edilmesinden hiç hoşlanmazlar.

Kova burçları dünyanın ilk dört elementi olan hava grubunun etkisi altındadır. Su grubu özellikleri yansıtmasına rağmen hava grubunun altında olduğunu bilmeniz gerekmektedir.

Su grubunu yansıttığının düşünülmesinde ise güçlü önsezilerinin olması en temel özelliktir. Kova burcu insanın zeki olduğunu özellikle belirtmek isteriz. Enerjisine yetişmeniz ise zaman zaman sizi zorlayabilmektedir.

Kurallarla bir alıp veremediği yoktu. Toplum kurallarına uyma konusunda ise özellikle özen gösteren burçların başında gelir.

Değişim ise onların en belirgin özelliklerindendir. Kendilerini sürekli olarak geliştirmek ister sürekli bir araştırma ve okuma heyecanı içerisinde girerler.

Kova burçlarının en kötü özelliklerinden biri ise sabit düşüncelerinin olmasıdır. Bu anlamda da onlarla tartışmaya girmek son derece yersiz bir davranış olacaktır. İstediğiniz kadar diretin düşüncesinden vazgeçmeyecektir.

Hayal dünyası içerisinde akılcı olmaları hayatta başarılı olmalarının en büyük sırlarından biridir. Sezgileri oldukça kuvvetlidir.

Bunun yanı sıra anlamadıkları bir durum bir konu olduğunda ise saniyeler içerisinde konu hakkında tüm bilgileri edinebilirler.

Merak ve heyecan dolu bakışlarla konuyu eşelemeyi çok severler. Bu yanlarının dışında bilgilerini paylaşan kişilerde de değildirler.

Eğer onun bildiklerine saygı duyuyor ve gerçekten kullanmak istiyorsanız sizinle paylaşabilir eğer bir işinize yaramayacağını düşünüyorsa ağzını açmayacaktır.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.