Netteki Blog

Kolay hayvan çizimleri ve güzel örnekleri

28.02.2023
1.168
Kolay hayvan çizimleri ve güzel örnekleri

Çocuklarınız ile evde vakit geçirmenin en güzel tarafı sizi de çocukluğunuza götürmesidir. Yavrunuz ile kaliteli zaman getirmek için çeşitli aktiviteler yapım. Örneğin kolay hayvan çizimleri ile ilgili boyamalar yapabilirsiniz. Yazımızı mutlaka okuyun.

Çocuğunuzla evde keyifli dakikalar geçirmek içim ihtiyacınız olan tek şey hayal gücü. Öncelikle hangi tür malzemeleri kullanacağınızı seçmeniz lazım.

Evde çok fazla eski renkli kuru boya mı var, merak etmeyin eğlenceli dakikalar sizi bekliyor. Çocuğunuzun istediği bir hayvan resmini karbon kâğıt ile başka bir kâğıt üzerine çizin aynı işlemleri çocuğunuza da yapmasını söyleyin.

İkinci adım ise; kuru boyalar. Bir tabağın içine istediğiniz renkleri kalemtıraş ile açın.

Üçüncü adım da iş size düşüyor. Karbon kâğıt ile kolayca çizdiğiniz hayvan resminin içine çizgilerinden taşırmadan, açtığınız kalem artıklarını koyun. Dilediğiniz renkler ile süsleyin ve üstüne tekrar bir kâğıt koyun.

Ve son adım ısıttığınız ütü ile iki kağıt arasındaki kaşem artıklarının üzerinden geçin. Üsteki kâğıdı kaldırdığınız da muhteşem bir görüntü ile karşılaşacaksınız. Sadece kolay bir hayvan çizimi taktiğiyle kalmayıp, farklı metodlar ile çocuğunuzu şaşırtın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.