Netteki Blog

Koç Burcu Anlaştığı Burçlar

28.02.2023
246
Koç Burcu Anlaştığı Burçlar

Koç-Koç; İkisi de kıskançtır, Duygulu ve ateşli ve yöneticidir. İlişkilerinde kısa süre içinde üstünlük savaşı yaşanacaktır.

Serüvence bir evlilik ve beraberlik yaşanmaya değer olacaktır. İlişki evliliğe dönüşebilirse klasik bir aile değil daima genç kalabilen bir ilişki olacaktır.

Koç-Boğa; Evlilikte her zaman mutluluk onların olacaktır. Boğa Koç burcunun değerini bilirse, Koç burcu da Boğanın farklı özelliklerini keşfederse ve bu ilişki mantıkla şekillenirse evlilik sorunsuz yürüyecektir.

Koç-İkizler; Akıllı ve neşeli iki insan karşılaşırsa aralarında güçlü aşk doğması kaçınılmazdır.

Evlilikte özgürlük duygusunun önemini bilen İkizler burcu bazen Koç’un gereksiz ve aşırı kıskançlığından sıkılabilir.

Koç_Yengeç; Hislerin ve duyguların simgesi olan Yengeçle enteresan ve bir hayli zor evlilik yaşanacaktır.

Ara sıra dünyaları birleşse de duygusal ihtiyaçlarını tatmin etseler de bir gün aralarındaki aşk yıpranacaktır. Eğer birbirlerine sabrederlerse evlilik sonraki yıllarda güzelleşebilir.

Koç-Aslan;  Ender rastlanan evlilik tipidir. İkisi de neşelidir ve yaşamayı severler.

Eğlenceye düşkün olmaları onları tamamlar. Sonu ayrılıkla bitse bile beraber yaşadıkları anıları unutulmaz olacaktır.

Koç-Başak; Ayrıntıya önem veren ve ciddi yaşama bakışları nedeniyle Başakla Koç bir arada düşünmek şaşırtıcı olacaktır.

Farklı yönleriyle Başak Koç’un ilgisini çekebilir. Fakat yapılması gereken kısa bir flört yaşadıktan sonra dostça ayrılmak olacaktır.

Koç-Terazi; Mükemmel bir birliktelik yaşayacak olan iki burcun arasında büyük aşk doğabilir. Zaman içinde tartışmalar yaşansa da evlilik her zaman mutlu ve olumlu olacaktır.

Koç-Akrep;  Yıldızları kıskandıracak bir evlilik yaşanabilir. İkisi de ateşli ve heyecanlı olan burçlar birbirlerinin elini asla bırakmazlar.

Koç-Oğlak; İki burcun anlaşması imkansızdır. Kısa süreli ilişki den sonra ayrılık kapılarını çalacak ve evlilikte patolojik sorunlar artacak bu durum ikisini de üzecektir.

Koç-Kova; İlk başta birbirlerine cazip geleceklerdir.  İlişki evliliğe dönüştüğünde anlaşmazlıkların yaşanması muhtemeldir. Er ya da geç sabırlı davranılırsa uyumlu olabilirler. Akılcı aşk yaşayabilirler.

Koç-Balık; Balık burcunu gördüklerinde çok etkilenseler de kesinlikle evlilik onlara göre değildir. Er yada geç anılarda kalacak bir ilişki yaşayıp dostça veda edeceklerdir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.