Netteki Blog

kısmetse olur gerçekleri yeni sezon

28.02.2023
346
kısmetse olur gerçekleri yeni sezon

Kısmetse olur ile ilgili şok gerçekler ve haberler diye gerek forum sitelerinde gerek haber ve sosyal medyada bir çok yalan yanlış bilgiler bulunmaktadır.
Program 8 damat adayı ve 8 gelinden oluşmaktadır. Kısmetse olur evlilik programında toplamda 16 yarışmacı evleneceği kişi/Kişileri aramaktadır. İlla birisi olacak diye bir kaide yok herkes birbirilerini ölçerek ve tartarak, konuşarak, kendi kriterleri doğrultusunda programda seçim yapmaktadırlar.
Programın formatında herkes gün içerisinde birbiri ile görüşebiliyor konuşarak flört ediyor. Elemeler ise halk oylaması ile yapılmaktadır.

Her hafta eleme oluyor ve ardından yeni bir gelin yada damat adayı yarışmaya katılıyor. Program hakkında bir çok kişi atıp tutuyor ama evlenenler bu programın ne kadar gerçek olduğunun kanıtıdır. Kısmetse olur programında evlenen adaylar programın gerçek olduğunu fazlası ile bize gösterdi.

Evlilik programları arasında en çok izlenen ve diğer programlara göre daha gerçekçi ve keyifli duran bence kısmetse olurdur. Sizlerde özgürce fikirlerinizi ve eleştirilerinizi bizlerle yorum yaparak paylaşabilirsiniz.

kismetse-olur-ayca-begen kismetse-olur-ayca kismetse-olur-cansel-foto kismetse-olur-cansel kismetse-olur-ceyhun kismetse-olur-didem-boyu kismetse-olur-didem-foto kismetse-olur-gorseller kismetse-olur-hazal-babalik kismetse-olur-hazal-foto kismetse-olur-melis-foto kismetse-olur-melis kismetse-olur-nur-foto kismetse-olur-nur kismetse-olur-tolga

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.