Netteki Blog

Kırgın çiçekler yunus emre terzioğlu cenk nasıl kilo verdi ( eski ve yeni hali )

28.02.2023
1.520
Kırgın çiçekler yunus emre terzioğlu cenk nasıl kilo verdi ( eski ve yeni hali )

Atv ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden birisi olan kırgın çiçekler dizi oyuncusu yunus emre terzioğlu ( cenk) nasıl bu kadar kısa sürede kilo verdi. Kaç kilo verdiğini duyunca şok olacaksınız. Tam tamına 50 kilo verdi. Oyuncu kilo vermeden önce bir hayli şişmandı ve sanırız ki bu durumdan rahatsızdı.

Ardından mide ameliyatı geçirerek fazla kilolarından kurtuldı. 6 ayda elli kilo veren yunus emre terzioğlu aynı zamanda spor yamayı ihmal etmedi. Diyetlerine devam etti. Gerçekten çok yakışıklı ve daha sempatik olmuş diyebiliriz. Eski hali yine güzel ve çok tatlıydı. Kendisini tebrik ediyoruz. Allah nazarlardan saklasın. Rabbim kilo vermek isteyen veremeyen herkesin yardımcısı olsun arkadaşlar.

Sanatçının eski ve yeni halini hayranları sabırsızlıkla merak ediyor. Eski halinden eser kalmamış ve bambaşka biri olarak ekranlara dönmüş. İşte merak ettiğiniz Kırıgın çicekler cenk ( Yunus Emre Terzioğlu) Karşınızda!

1 kirgin-cicekler-cenk-eski-yeni-hali yeni-hali yunum-emre-terzioglu-cenk-yeni-hali yunum-emre-terzioglu-eski-hali yunum-emre-terzioglu-eski-ve-yeni-hali yunum-emre-terzioglu-kirgin-cicekler-eski-yeni-hali

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.