Netteki Blog

kırgın çiçekler ne zaman hangi kanalda başlıyor

28.02.2023
436
kırgın çiçekler ne zaman hangi kanalda başlıyor

Kırgın Çiçekler Dizisi Sevilen Kadrosuyla Her hafta Ekranlara Gelmeye Devam Ediyor…
Kırgın Çiçekler dizisi Ntv yapımın ekranlara getirdiği yeni gençlik dizilerinden. Özellikle gençler tarafından ilgiyle izlenen bu dizi, her hafta düğüm noktalarıyla nefes nefese izlenmeye devam ediyor.

Dizinin konusuna değinecek olursak ise konusu şöyle: Mesude 16 yaşındaki Eylül ün annesidir. Büşra ise Eylül’ün yani baş karakterin kardeşidir.

Bir süre sonra Eylül anı çatı altında yaşadıkları üvey baba Kemal’in tacizine uğrar. Annesine kısa bir süre sonra bu taciz olayını anlatan Eylül umduğunu bulamaz ve Kemal’i çok sevdiğinden annesi Eylül’ü yetimhaneye verir. Böylelikle Eylül için bambaşka bir dönemin kapısı aralanır ve Eylül ün yetimhane günleri başlar.

Yetimhanenin tam karşısında Cemre’ lerin evleri bulunmaktadır. Cemreler zengin insanlardır ve durumlar da oldukça iyidir. Eylül ün yetimhanedeki destekçisi ise yetimhanede görev yapan Feride’dir. Bu arada Kırgın Çiçekler dizisi hangi kanalda diye sorarsanız Atv’de yayınlanıyor.

Feride Sosyal Hizmetler kurumunda fedakarca vazife yapmakta olan idealist bir öğretmendir ve burada bulunan kızlara kendi evladı gibi büyük şefkat göstermektedir. Dizide yer alan oyuncular ise şöyle. İpek Kafarnfil – Feride rolünde, Özgür Çevik – Toprak rolünde, Derya Artemel – Asude rolünde, Cansı Fırıncı – Kemal rolünde oynuyor. Kırgın Çiçekler dizisi saat kaçta diye merak edenler için hemen söyleyelim dizi Pazartesi günleri saat 20:00 de

kirgin-cicekler-dizi-oyunculari

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.