Netteki Blog

Kırgın çiçekler aleyna kim gerçek ismi nedir? kaç yaşında

28.02.2023
541
Kırgın çiçekler aleyna kim gerçek ismi nedir?  kaç yaşında

Dilara Mücaviroğlu 11 Temmuz 1996 tarihinde İstanbul’un Bakırköy semtinde dünyaya gözlerini açmıştır. Şu anda 20 yaşında olan Dilara Mücaviroğlu, 1.67 boyunda ve 52 kilodur.

Yengeç burcudur. Yeşil gözlü ve sarı saçlıdır. Lise eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamlamıştır ve yaşamını İstanbul’da sürdürmeye devam ettirmiştir.

Çocukluğundan beri oyunculuk hayali kuran Mücaviroğlu, yeteneklerinin de etkisi ile bu alana yönlendirilmiştir. Üniversite eğitimini ise Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde alıp, başarı ile tamamlamıştır.

Sonrasında ise Zafer Tunaya Kültür Merkezi’de oyunculuk eğitimi almaya devam etmiştir. İyi seviyede Romence bilen genç oyuncu İngilizcede ise orta seviyededir.

Oyunculuk kariyerine 2006 yılında Fox TV’de yayınlanan Rüzgârın Kalbi dizisi ile başlayan Dilara Mücaviroğlu, çeşitli reklam filmlerinde oynayarak devam etmiştir.

Kırgın Çiçekler dizisinde büyük bir çıkış yakalayan güzel oyuncu dizide üvey kardeşi tarafından tacize uğradıktan sonra yetimhaneye bırakılan ve yetimhanede yaşamasına rağmen karşısında gördüğü zengin hayat ile izleyicilerin karşısına çıkmaktadır.

Oyunculuk ile paralel bir şekilde eğitim ile ilgili çalışmaların da devam ettirmektedir. İlerleyen zamanlarda daha etkin yapımlarda yer alması ve öne çıkan roller üstlenmesi beklenen Dilara Mücaviroğlu, şimdilerde ise her hafta Atv’de oynayan Kırgın Çiçekler dizisinde Aleyna karakterini canlandırmak üzere izleyicileriyle buluşmaktadır.

Yer aldığı projeler

• Halley –2014 (reklam)

• Mahmood Coffee – 2014 (reklam)

• Rüzgârın Kalbi – 2006 (Fox)

• Kırgın Çiçekler – 2015,2016 (Atv)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.