Netteki Blog

kiralık aşk dizisi ne zaman başlayacak hangi gün hangi kanalda

28.02.2023
446
kiralık aşk dizisi ne zaman başlayacak hangi gün hangi kanalda

Kiralık Aşk Dizisi ne zaman yayınlanacak
Kiralık Aşk dizisi karşımıza romantik – komedi kategorisinde çıkıyor. Ortaks yapımın yapımcılığını üstlenmiş olan dizide Melda Perahya, Yalçn Mehmetcan Yüksel gibi isimler yapımcı koltuğunda… Dizi yönetmeni ise Şenol Sönmez. Başlıca oyuncular Defne rolündeki Elçin Sangu, Ömer karakterindeki Barış Arduç, Sinan karakterindeki Salih Bademci’dir. Dizi Satar televizyonunda yayınlanıyor ve puanı da oldukça yüksek.

Reyting rekorları kıran dizinin puanı 8.1. Üstelik de geçen yıldan beri sevilen jenerik müziği ile öne çıkmış durumda.

Kısaca dizinin konusundan da söz edelim… Kiralık Aşk dizisinde çok farklı bir aşk üçgeni ve ilişki sarmalı çıkıyor karşınıza. Defne gerçekte kalbinde bir aşk yaşamaktadır. Fakat günün birinde çok çekici ve baştan çıkartıcı bir düzmece aşk teklifiyle farklı bir serüvene atılır. Bu anlaşmada Defne’nin yapması gereken sadece 6 aylığına zengin bir iş adamının kalbini çalarak kendisine aşık etmek olacaktır. Kiralık Aşk dizisi hangi kanalda derseniz bir kez daha hatırlatalım ki dizi Star televizyonlarında ekrana geliyor.

Zaman içinde Defne zaman içinde gerçekten aşık olduğu adamdan da yardım ister ve işler sonuçta hiç de istemediği bir şekilde alarak karmakarışık olacaktır. Dizinin başrolünde oynayan Elçin Sangu sempatik tavırları ve sevimli yüzüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda. Öte yandan yakışıklı oyuncu Barış Arduç’da başarılı oyunculuyla şimşekleri üzerine çekiyor. Kiralık Aşık dizisi saat kaçta diye merak edenleriniz varsa bu keyifli diziyi Cuma günleri saat 20:00 de zevkle izleyebilirsiniz.

kiralik-ask-dizisi-oyunculari

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.